Vitor Pereira'nın yönettiği Corinthians tehdit skandalı ile çalkalanıyor

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Corinthians ekibinde forma giyen tecrübeli futbolcu Willian, aldığı tehditler nedeniyle kendisi ve ailesinin güvenliği için endişe duyuyor.

Google Haberlere Abone ol
Vitor Pereira'nın yönettiği Corinthians tehdit skandalı ile çalkalanıyor

Bir dönem Chelsea forması da giyen deneyimli oyuncu Willian, Brezilya'da tehditler aldığını ve ailesinin güvenliği için endişe ettiğini açıkladı.

ESPN'de yer alan habere göre Willian ve ailesi, Corinthians'ın bu ayın başlarında Libertadores Kupası'nda Bolivya'nın Always Ready takımına 2-0 mağlup olmasının ardından tehditler alıyor ve Brezilya'daki güvenliklerinden endişe duyuyorlar.

Tehditlerin ardından tecrübeli yıldızın kızlarının okula gitmekten korktuğu ve eşinin ise zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmadığı belirtilenler arasında yer alırken, Willian ise Corinthians'ın antrenmanlarına bir güvenlik görevlisinin eşiliğinde gidiyor.

Sezon başında Arsenal'den Corinthians'a transfer olan futbolcu, takımda devam etmek istese de ailesinin güvensiz hissetmeye devam etmesi durumunda sezon somnunda Brezilya'dan ayrılmayı düşünebilir. 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin