Vitor Pereira hayırlı olsun! Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı

Spor Toto Süper Lig'de 4-1'lik Galatasaray mağlubiyeti sonrası Ersun Yanal ile yollarını ayıran Alanyaspor, Vitor Pereira ile temas kurdu. Portekizli çalıştırıcı Alanyaspor'a gelmeye sıcak bakıyor.

Google Haberlere Abone ol
Vitor Pereira hayırlı olsun! Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı

Sezona Farioli ile başlayan ardından göreve Ersun Yanal'ı getiren Alanyaspor dün yaptığı resmi açıklamayla deneyimli teknik adamla yollarını ayırdığını duyurdu.

Alanyaspor resmi hesabından yapılan açıklamada, ''Teknik Direktör Ersun Yanal ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Yanal ve ekibine katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz'' ifadeleri kullanıldı.

Alanyaspor'un başında 6 maça çıkan Ersun Yanal bu maçlarda 1 galibiyet , 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.

VITOR PEREIRA SESLERİ

Vitor Pereira, Flamengo'nun başında son bir aylık dönemde üç kupa finalinden boynu bükük ayrılmış ve başarısız sonuçların ardından Brezilya ekibinden kovulmuştu. Şu an takım çalıştırmayan Vitor Pereira ile ilk teması kuran Alanyaspor olumlu geri dönüş aldı.

Pereira'nın Alanya'yı bilmesi, şehri sevmesi ve özellikle rahat bir çalışma ortamı sağlanması açısından teklife olumlu bakacağı aracı menajer tarafından Alanyaspor yönetimine iletildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin