Vine kendini yeniledi

Vine'a 'revine' özelliği geldi.

Google Haberlere Abone ol
Vine kendini yeniledi

Dünya genelinde 13 milyon kullanıcısı bulunan Vine, Instagram’ın video özelliğini hayata geçirmesinin ardından içine girdiği düşüş sürecini tersine çevirmeye çalışıyor.



Mobil dünyanın ilk mikro film hizmeti olan Vine, video çekme ve Twitter'da paylaşma özelliğiyle 6 aylık bir sürede en popüler uygulamalar arasına girmeyi başarmıştı. Instagram'ın geçtiğimiz ay çıkardığı video çekme özelliği ile mobil kullanıcılar arasında nüfuzu  azalan uygulama, kullanıcılarını kaybetmemek için yeniliklere başladı.



Twitter'daki 'retweet' özelliğini kendisinde 'revining' olarak uygulamaya başlayan platformda, artık başka kullanıcılarda beğenilen videoları 'revine' ederek, kendi profilinde yayımlayabilecek.



15 kanal açan Vine, videoların müzik, doğa, komedi gibi kategoriler altında sunulmasını sağlayacak. Ghost tools fotoğraf ayarıyla en son çektiğiniz kareyi gözden geçirebiliyorsunuz.



iPhone kullanıcılarıyla sınırlı kalmayıp bütün Android tabanlı mobil cihazların yükleyebildiği bir uygulama olan Vine, aynı zamanda video çekme ve yükleme işleminin de geçmişe oranla daha hızlı bir şekilde gerçekleştiği yeni versiyonuyla kullanıcı sayısını arttırmayı hedefliyor.







ntvmsnbc


Etiketler vine yeni özellik
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin