Vincenzo Montella o ismi ısrarla istedi. Montella'nın istediği Türk yardımcının ismi ortaya çıktı

Stefan Kuntz'un ardından A Milli Futbol Takımı'nın başına geçen Vincenzo Montella'nın yardımcılık için Tuğberk Tanrıvermiş ismini öne çıkardığı öğrenildi. Tuğberk Tanrıvermiş teklifi kabul ederse Vincenzo Montella'nın ekibindeki tek Türk antrenör olacak.

Google Haberlere Abone ol
Vincenzo Montella o ismi ısrarla istedi. Montella'nın istediği Türk yardımcının ismi ortaya çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu ani bir kararla Stefan Kuntz ile yollarını ayırmış ve geçtiğimiz günlerde Vincenzo Montella ile üç yıllık sözleşme imzalamıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu Vincenzo Montella ile ilgili olarak, ''A Milli Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü görevi için Sayın Vincenzo Montella ile 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Sayın Vincenzo Montella'nın imza töreni 27 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 14.00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenecektir. A Milli Takımımızın yeni Teknik Direktörü Sayın Vincenzo Montella'ya görevinde başarılar dileriz'' ifadelerine yer vermiş ve İtalyan teknik adamla anlaşıldığını resmen duyurmuştu.

GÖREVE GELİR GELMEZ MAÇLARI İZLEMEYE BAŞLADI

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella göreve gelir gelmez Fenerbahçe'nin perşembe akşamı oynadığı Nordsjaelland maçını tribünden takip etti ve sık sık notlar aldı.

YARDIMCILARI BELLİ

A Milli Takımın yeni hocası Montella'nın teknik ekibinde yer alacak isimler de belli oldu. Henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da Daniele Russo'nun yardımcı antrenör, Massimo Crivellero'nun maç analisti, Pierpaolo Polino'nun atletik antrenör olarak A Milli Takımda görev alması bekleniyor.

TUĞBERK TANRIVERMİŞ İSMİNİ ÖZELLİKLE İSTEDİ

Vincenzo Montella'nın ekibinin son üyesi olarak bir Türk hoca istediği ve Türkiye Futbol Federasyonu'na Tuğberk Tanrıvermiş ismini verdiği öğrenildi. Galatasaray'da da uzun yıllar boyunca görev yapmış olan Tuğberk Tanrıvermiş şu anda Roma'nın U18 takımını çalıştırıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin