Vincent Aboubakar'dan, Burak Yılmaz'a çok sert cevap

Beşiktaş'ta görevden ayrılan teknik sorumlu Burak Yılmaz tarafından eleştirilen Kamerunlu golcü isim Vincent Aboubakar suskunluğunu bozdu.

Google Haberlere Abone ol
Vincent Aboubakar'dan, Burak Yılmaz'a çok sert cevap
Arşiv

Beşiktaş'ta görevden ayrılan teknik sorumlu Burak Yılmaz, sakatlığı ve hastalığı nedeniyle oynamayan Vincent Aboubakar'ı eleştirmişti.

Burak Yılmaz, Vincent Aboubakar hakkında, "Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum'' ifadelerini kullanmış ve bu açıklama sonrası gözler Kamerunlu golcüye çevrilmişti.

Vincent Aboubakar kendisine yöneltilen bu eleştiriler sonrasında suskunluğunu bozdu.

Taraftarların gönlünün rahat olmasını söyleyen Aboubakar, ''Ben, hangi kulüpte olursam olayım, aldığım paranın hakkını sonuna kadar veren bir futbolcuyum. Sakat ya da cezalı olmadığım hiçbir dönemde takımlarımı yalnız bırakmadım. Yeri geldiğinde fedakârlık yapıp sahaya çıktım. Son dönemde yaşadığım hastalıkları ve sakatlıkların ne denli önemli olduğunu Beşiktaş Kulübü doktorları biliyor. Taraftarlarımız rahat olsun, Samsunpor maçında oynayacağım ve beni haksız yere suçlayanlara cevabımı sahada vereceğim'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin