Vincent Aboubakar, Beşiktaş için dünya devlerini reddetmiş! Aboubakar reddettiği takımları açıkladı

Ara transfer döneminde Beşiktaş'a katılan ve attığı gollerle kalitesini bir kez daha gösteren Vincent Aboubakar çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kamerunlu golcü isim Beşiktaş için iki dünya devinden gelen teklifi reddettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Vincent Aboubakar, Beşiktaş için dünya devlerini reddetmiş! Aboubakar reddettiği takımları açıkladı

Devre arası transfer döneminde Al Nassr'dan Beşiktaş'a gelen ve siyah-beyazlı ekipte üçüncü sezonunu yaşayan Vincent Aboubakar performansıyla yine herkesi büyülemeyi başardı.

Daha önce 2016-2017 ve 2020-2021 sezonlarında Beşiktaş formasını terleten ve iki kez şampiyonluk yaşayan Aboubakar, Türkiye'de gollerine kaldığı yerden devam etti.

Beşiktaş ile şu ana kadar 14 Süper Lig maçında görev alan Vincent Aboubakar 12 gol ve 1 asistlik performansıyla takımının yükselişinde büyük rol oynadı. Transfer döneminde adı birçok takımla anılan Aboubakar, Beşiktaş'a imza atmadan önce Manchester United ve Atletico Madrid takımlarından teklif aldığını açıkladı.

Aboubakar, "Beşiktaş ile anlaşmadan önce Manchester United ve Atletico Madrid ile de görüşme halindeydim. Görüşmelerin ardından Beşiktaş tarafına 'Bana istediğimi verirseniz, geri dönmek benim için sorun değil' dedim ve yeniden Beşiktaş'a döndüm" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin