Vikings, final sezonuyla DMAX ekranlarında!

Vikings, altıncı ve final sezonu ile dönüyor. 10’ar bölümlük iki seri halinde yayınlanacak final sezonu, iki saatlik ilk bölümü ile Amerika yayınla aynı gün, 5 Aralık Perşembe gecesi 00:55’te DMAX’te.

Google Haberlere Abone ol
Vikings, final sezonuyla DMAX ekranlarında!

Sevilen dizi Vikings, merakla beklenen final sezonunun on bölümlük ilk kısmıyla Türkiye’de sadece DMAX ekranında ve web sitesinde izleyiciyle buluşacak.

Yeni sezonda savaş tüm hızıyla devam ediyor!

Kattegat’ın yeni lideri Bjorn, ahlaki bir ikilem ile karşı karşıya. Ivar, geçmişini unutmak için İpek Yolu’na seyahat ediyor. Seyahat sırasında Ivar’ın yolu, Rusya’da acımasız Prens Oleg ile kesişiyor. Prens Oleg’in acımasızlığı Ivar’ı bile şok ediyor. Lagertha gözlerden uzak bir şekilde çiftliğinde yaşarken tehlike, beklediğinden daha da yakınında ortaya çıkıyor. Vikingler, İskandinavya’yı fethetmeye devam ederken, Ubbe ve Torvi, Floki’nin ortadan kaytbolmasının gizemini çözmek için İzlanda’ya gidiyor. Hvitsek ise Ivar’a olan şahsi intikamını alabilmenin peşinde.

Vikings yeni bölümleriyle, Amerika yayınıyla aynı gün DMAX ekranlarında Türk izleyicisiyle buluşacak. Final sezonunun iki saatlik ilk bölümü, Amerika yayınından hemen sonra dmax.com.tr web sitesinden orijinal dilinde, HD kalitede altyazı seçeneğiyle izlenebilecek. Sezonun ikinci serisi ise 2020 yılının ilerleyen dönemlerinde yayınlanacak. Vikings final sezonun ilk bölümüyle, 5 Aralık Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece saat 00:55’te DMAX’te.

Vikings, final sezonuyla DMAX ekranlarında!

Etiketler Vikings DMAX dizi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin