Videosu çok tepki çekmişti! O isim yakalandı

Türkiye'de 65 yaş üzerine uygulanan sokağa çıkma yasağını eğlence konusu edip yaşlı bir amcayı ağlatıp videoya çeken ve büyük tepki çeken o kişi yakalandı, hakkında işlem başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Videosu çok tepki çekmişti! O isim yakalandı

Gençlerin eğlence amacıyla yaptıkları sosyal medyada büyük tepki çekti. Türkiye'de coronavirüs nedeniyle 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasaklandı. Yolda yürüyen yaşlı adamı çeviren gençler kendiklerini polis gibi davrandı ve adamı ağlattı. Video sosyal medyada yayınlanınca büyük bir kesimin tepkisini çekti.

Videoda polis olmayan ancak kendini polis gibi tanıtan genç "Normalde ceza kesmemiz gerekiyor bu sefer sizi affedelim" derken yaşlı adam "Hastaneye geldim, otobüs almadı beni. Polise söyledim" diye cevap verdi.

Tepki çeken videonun ardından videoyu çeken kişi yakalanıp hakkında işlem başlatıldı. İçişleri Bakanlığı konuyla ilgili olarak Dün hepimizi üzen görüntülere neden olan M.T.E. Ankara İl Emniyet Md. ekiplerince yakalanıp hakkında işlem başlatıldı. Videoya çektiği İhsan Amcamızı Kaymakamımız ziyaret ederek Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ile telefonda görüştürdü. Amcamızdan bu münasebetsizlik adına özür diledik" açıklaması yapıldı.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuyla ilgili olarak "65 yaş ve üstü risk grubunda olan büyüklerimiz evde kalarak sadece koronavirüsten değil, elinde telefonla dolaşıp onları kaydeden etkileşim hastalarından da korunacaklardır" ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin