Victoria Secret mankeninden Charlie Hebdo'ya destek!

Dünyaca ünlü manken Lindsay Ellingson, Antalya'da 'Paris katliamına' JE SUIS CHARLIE yazılı dövizle tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Victoria Secret mankeninden Charlie Hebdo'ya destek!

Antalya'da 19'uncusu düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show, Antalya Expo Center'da düzenlenen defileyle kapılarını açtı. İtalyan sahil kasabası Portofino konseptinde hazırlanan podyumda yürüyen Lindsay Ellingson'a, 40 manken eşlik etti. 



5 KIYAFETLE PODYUMA ÇIKTI



Ellingson, Dosso Dossi podyumunda 5 farklı kıyafetle boy gösterdi. Dünyaca ünlü Dr. Alban'ın da tek şarkı söylediği organizasyonda Ellingson, defilenin ilk mankeni olarak podyuma çıktı. Podyumda ilk olarak sırtı açıkta bırakan mini bir elbise giyen Ellingson'un taşıdığı kıyafetler içinde duvaklı ve pelerinli elbise dikkat çekti. Lindsay Ellingson podyuma son olarak mayoyla çıktı. Ellingson, mayoyu sunduktan sonra sahne dekorları arasına bırakılan dövizi alarak, Paris'te 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan Charlie Hebdo dergisi baskınını 'Je suis Charlie' yazılı dövizle protesto etti. Defileye katılan diğer mankenler de aynı dövizle Ellingson'a eşlik etti. 



Ellingson, defilenin ardından Dosso Dossi CEO'su Hikmet Eraslan'la birlikte düzenlenen basın toplantısında, gazetecileri Türkçe 'Merhaba Antalya' diyerek selamladı. İlk kez Antalya'ya geldiğini belirten dünyaca ünlü top model, podyumdaki Paris'teki katliamı protestoya ilişkin "Böyle bir ortamda yaşanan trajedi için üzgünüm. İnsanları, sanatçılarını, ailelerini düşündüğüm zaman çok da üzülüyorum. Çok üzücü bir olay" diye konuştu. 



Yaklaşık 10 yıldır modellik yaptığını, son 8 yıldır da Victoria Secret modeli olduğunu belirten Lindsay Ellingson, Dosso Dossi'nin çok enerjik, büyük bir organizasyon olduğunu söyledi. Böyle bir atmosferde bulunduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Ellingson, Türkiye'ye tekrar gelmeyi düşündüğünü söyledi. Lindsay Ellingson, şunları söyledi:



"Bu deneyimi daha fazla yaşamak istiyorum. Baklavayı, çayı da tattım. Çok da hoşuma gitti. Antalya'da tatil, İstanbul'da tarihi yerleri görmek için Türkiye'ye tekrar gelmek istiyorum. Türk hamamını da denedim. New York'ta da gitmiştim. Turistlere uygun yapılar. Buradaki çok daha faklı. Yaptıkları kese, baloncuklar çok farklı geldi. Çok da hoşuma gitti."



Lindsay Ellingson, "Kaç baklava yediniz" sorusuna "İki tane yedim ama giderken bir kutu götürmeyi düşünüyorum" karşılığını verirken, Türk modacıların hazırladığı koleksiyonları çok beğendiğini söyledi. Tasarımları çok farklı bulduğunu aktaran Ellingson, "Defilede giydiğim yeşil elbise çok hoşuma gitti. Firmaların farklı tasarımları ve dizaynı olduğunu söyleyebilirim" dedi. Bir soru üzerine Dr. Alban'la uçakta tanıştığını belirten Lindsay Ellingson, "Ben 90'ların parçalarını beğeniyorum. Burada sahnede beraber olmamız beni mutlu etti" diye konuştu. (DHA)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin