Veyis Ateş'e, Uğur Dündar'dan bomba cevap! 'Sen zurnanın son deliği olabilirsin'

Veyis Ateş Habertürk'ten istifasının ardından sürdürdüğü suskunluğunu bozdu. Veyis Ateş yaptığı açıklamada; Sözcü yazarları Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil'i hedef almıştı. Uğur Dündar'dan, Veyis Ateş'e cevap geldi. Uğur Dündar, "Sen, benim meslek namusumu sorgulayacaklar sıralamasında ancak zurnanın son deliği olabilirsin!" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Veyis Ateş'e, Uğur Dündar'dan bomba cevap! 'Sen zurnanın son deliği olabilirsin'

SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediğine dair ses kayıtlarının yayınlamasının ardından Habertürk TV'den istifa eden Veyis Ateş, yeni tweet'ler atarak 'yapacağını söylediği her şeyi yapacağını' öne sürdü.

İstifasının ardından Haziran ayında kendi mal varlığının araştırılması için suç duyurusunda bulunacağını avukatlarının hazırlık yaptığını söyleyen Ateş, yeni açıklamasında Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil arasında bir süre önce yaşanan ve ekrana da yansıyan gerilime de isim vermeden gönderme yaparak, "Neydi sizi beddualaşacak kadar hırçınlaştıran bu durum? Size bir şey anlatmaktan vazgeçtim" dedi.

Ateş şu ifadeleri kullandı:

Ben yapmadığım bir şeyle iddia ve itham edilirken; biri, diğerine 'Para aldın' diyor. Diğeri ona canlı yayında bi’ küfretmediğini bırakıyor. Sonra öpüşüp koklaşılıyor, barışılıyor. Fonlanma listeleri çarşaf çarşaf ortalığa saçılıyor. Bizim sözde gazeteciler havaya bakıp ıslık çalıyor.

Hoop! Bi’ saniye..! E hadi beni sîgaya çektiğiniz gibi onlara da sorsanıza..! 'Meslek büyüğü! abilerimiz..! Nedir bu durum? Tamam yanlış anlaşılmışsınız da neydi sizi beddualaşacak kadar hırçınlaştıran bu durum..!?' diye…?

İşte bu ikiyüzlülüğünüzden sonra vazgeçtim sizlere bi’şi anlatmaktan, göstermekten… Gidin yatın! 'Tarafsız gazeteciyim ben' nidalarınıza da sifon çekin.

 

"ZURNANIN SON DELİĞİ"

Dündar'dan, Veyis Ateş'e cevap geldi. Uğur Dündar, "Sen, benim meslek namusumu sorgulayacaklar sıralamasında ancak zurnanın son deliği olabilirsin!" ifadelerini kullandı.

Dündar şu paylaşımı yaptı:

Veyis Ateş,
Sen ana rahmine düşmeden iki yıl önce ben, canım pahasına halkın gerçekleri öğrenme hakkına hizmet ediyordum.
Bugün de doğru bildiğim yolda yılmadan, dimdik ilerliyorum.
Sen, benim meslek namusumu sorgulayacaklar sıralamasında ancak zurnanın son deliği olabilirsin!

İşte Dündar'ın o paylaşımı:

 

YILMAZ ÖZDİL'DEN UĞUR DÜNDAR'A DESTEK

Dündar'ın, "Veyis Ateş bana göre gazeteci değildir. Bir "hiç" bile değildir!.." çıkışına Yılmaz Özdil'den destek geldi.

Dündar'ın tweetini alıntılayan Özdil, Ateş'e çok sert çıktı. Özdil Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin