Veyis Ateş savcılığa kimi şikayet etti? İşte 10 milyon euro krizi sonrası yaşananlar...

Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddia edilen Veyis Ateş Habertürk'ten istifa etmişti. İstifasının ardından Ateş, suç 10 milyon Euro iddiası ve ses kayıtları hakkında suç duyurusunda bulunacağını söylemişti. Ancak 10 milyon euro hakkında suç duyurusunda bulunmayan ateş savcılığa bir gazeteciyi şikayet etti. Şikayet edilen gazeteci; Korkusuz gazetesi yazarı, KRT TV yorumcusu Barış Yarkadaş...

Google Haberlere Abone ol
Veyis Ateş savcılığa kimi şikayet etti? İşte 10 milyon euro krizi sonrası yaşananlar...

SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediğine dair ses kayıtlarının yayınlamasının ardından Habertürk TV'den istifa eden Veyis Ateş, konu hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. 10 milyon euro hakkında bir adım atmayan Ateş savcılığa bir gazeteciyi şikayet etti.

 Ateş'in savcılığa şikayet ettiği gazeteci; Korkusuz gazetesi yazarı, KRT TV yorumcusu Barış Yarkadaş...

Yarkadaş konu ile alakalı Twitter hesabından açıklamada bulundu. Yarkadaş, Enis Berberoğlu'nun da avukatlığını yapan Yiğit Acar ile savcılığa gidip ifade vereceğini söyledi.

 

Yarkadaş Twitter hesabından, "HABERTÜRK’ün eski spikeri Veyis Ateş, KORKUSUZ Gazetesi ve KRT TV’de yaptığım yorumlardan dolayı beni savcılığa şikayet etmiş. Cuma günü avukatım @AcarYigit‘le birlikte ifade vermeye gideceğim. İlginç zamanlardan geçiyoruz. İfade vermek yine bizim payımıza düştü." paylaşımını yaptı.

İşte Yarkadaş'ın o tweeti:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin