Vergisiz alınabilecek telefonlar hangileri. Öğrenciye vergisiz telefon ne zaman verilecek? Redmi 9c, Samsung Galaxy fiyatları

Öğrencilere vergisiz telefon satışı gündemdeki yerini koruyor. Telefon alabilmek için vergisiz telefon uygulamasını bekleyen öğrenciler için 15 model üzerinde çalışma yapıldığı iddia edildi. Peki vergisiz alınabilecek telefonlar hangileri? Öğrenciye vergisiz telefon ne zaman verilecek? İşte Redmi 9c, Samsung Galaxy fiyatları.

Google Haberlere Abone ol
Vergisiz alınabilecek telefonlar hangileri. Öğrenciye vergisiz telefon ne zaman verilecek? Redmi 9c, Samsung Galaxy fiyatları

Vergisiz telefon konusu hakkında son durum sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaatlerinden biri de öğrencilere vergisiz telefon satışı yapılacağıydı.

Gündemde yer alan iddialara göre vergisiz telefon uygulaması tüm modelleri kapsamayacak.

Peki vergisiz alınabilecek telefonlar hangileri? Öğrenciye vergisiz telefon ne zaman verilecek? İşte Redmi 9c, Samsung Galaxy fiyatları.

VERGİSİZ TELEFON ALMA ŞARTLARI NELER?

Vergisiz telefon ve bilgisayar satışından yalnızca üniversite öğrencileri yararlanacak. Açık öğretim öğrencileri vergisiz telefon satın alamayacak. 

Vergisiz telefon yalnızca bir defa satın alınabilecek.

VERGİSİZ TELEFON SATIŞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Vergisiz telefon uygulaması hakkında çalışmaların sona ermesinin ardından yapılan resmi açıklama ile birlikte vergisiz telefon satışının başlaması bekleniyor.

Vergisiz alınabilecek telefonlar hangileri. Öğrenciye vergisiz telefon ne zaman verilecek? Redmi 9c, Samsung Galaxy fiyatları

REDMİ 9C VE SAMSUNG GALAXY FİYATI NE KADAR?

Redmi 9c fiyatları ortalama 3 bin 500 - 5 bin TL bandındadır. Fiyatlar modelik özelliklerine göre değişmektedir.

Samsung Galaxy fiyatları modele ve serbest piyasaya göre değişmektedir.

VERGİSİZ ALINABİLECEK TELEFONLAR HANGİLERİ?

Vergisiz telefon satışının Türkiye'de üretim ve montaj yapan markalar üzerinden uygulanacağı iddia ediliyor. Böylece Xiaomi, Samsung, OPPO, TCL, REALME, OMİX, GENERAL MOBİLE, TECNO, POCO, CASPER, VESTEL ve REEDER gibi markaların bazı modelleri vergisiz telefon kapsamına olacak.

Ülkemizde üretimi ve montajı yapılan bazı telefon modelleri ise şu şekildedir:

Samsung

Galaxy A70
Galaxy A21s
Galaxy A30
Galaxy A01 Core
Galaxy A52
Reeder

S23 PRO MAX
S19 MAX PRO S
S19 MAX PRO
S19 MAX
P13 BLUE
Xiaomi

Redmi 9C
Redmi 9T
Redmi Note 10S
Redmi 10 (2022)
Realme

Realme C21
Realme C21Y
Realme C25
Vivo

Vivo Y11s
Vivo Y21s
Vivo Y53s
TLC

TCL 20 SE
TLC 20 E
TLC L7 
Omix

Omix X300
Omix X500

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin