Vedat Milor ve Şirin Payzın arasında restoran tartışması!

Vedat Milor saldırıya uğramasıyla ilgili gazeteci Şirin Payzın'ın paylaşımlarına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Vedat Milor ve Şirin Payzın arasında restoran tartışması!

Burgazada’da bir restoranda saldırıya uğrayan gastronomi uzmanı Vedat Milor olayla ilgili olarak attığı tweetler nedeniyle gazeteci Şirin Payzın’a tepki gösterdi.



Gazeteci Şirin Payzın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Doğrusu olayı bir de garson, mekan sahibi ve çalışandan da dinlemek isterim. Gerçekten ne olmuş?” ifadelerine yer verdi ve restoran sahibiyle yaptıkları görüşmeyi haberleştireceklerini belirtti.



Vedat Milor Payzın’ın bu tweet’ine, “Gerçek olup olmadığını merak ettiğiniz şey nedir? Burgazada’da kaldırımda yürüyemediğimiz mi? Beyefendinin beni omuzlarımdan denize doğru itmesi mi? Yoksa her ikisi de mi? Pulitzer Ödülü’ne kadar gidebilir bu işin sonu…” şeklinde yanıt verdi.



Milor’un 2014’te aynı restoranla ilgili bir yazı kaleme aldığını ifade eden Payzın ise, “Vedat Milor’un hedefine giren Adakeyf’le ilgili yazısı… 2014 tarihli. Madem masa düzeni şikayetiniz vardı ertesi gün açıp sahibine söyleseydiniz. Masalarla mücadele çalışan garson üzerinden mi yapılır?” dedi.



Bunun üzerine Milor, “Yazı ile bu konunun ilgisini kamuoyuna izah edebilir misiniz lütfen? Ben boşlukları doldurmakta biraz zayıf kalıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var” paylaşımını yaptı.



Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Vedat Milor ile telefonda görüştüğünü, restorana cezai yaptırım uygulandığını açıklamıştı.



Vedat Milor ve Şirin Payzın arasında restoran tartışması!Vedat Milor ve Şirin Payzın arasında restoran tartışması! - Resim : 2Vedat Milor ve Şirin Payzın arasında restoran tartışması! - Resim : 3Vedat Milor ve Şirin Payzın arasında restoran tartışması! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin