Ve Arda Güler sahaya iniyor. Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti genç yıldızın hangi maçta forma giyeceğini açıkladı: Saatlerinizin alarmlarını kurun!

Fenerbahçe altyapısından yetişip dünyanın en büyük takımlarından biri olan Real Madrid'e transfer olan genç yıldız Arda Güler, peş peşe geçirdiği sakatlıkların ardından sahaya iniyor. Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotte, Arda Güler'in hangi maçta forma giyeceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ve Arda Güler sahaya iniyor. Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti genç yıldızın hangi maçta forma giyeceğini açıkladı: Saatlerinizin alarmlarını kurun!

Real Madrid'e transfer olan ancak üst üste gelen talihsiz sakatlıkların ardından bir türlü Real formasını giyemeyen genç yıldız Arda Güler hakkında müjdeli haber geldi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, pazar günü oynanacak Rayo Vallecano maçı öncesi yaptığı açıklamada Arda Güler'in kadroda yer alacağını açıkladı. Gerek Real Madrid taraftarları gerekse Türk futbolseverler genç yıldızı Real Madrid formasıyla izlemek için sabırsızlanırken, Ancelotti'den Güler için herkesin beklediği açıklama geldi.

ARDA GÜLER KADRODA OLACAK

Carlo Ancelotti, ligde pazar günü Rayo Vallecano ile oynayacakları maç öncesi sakatlığını atlatan Arda Güler için konuştu. Ancelotti, "Arda Güler, maçın kadrosunda yer alacak" dedi. Ancelotti ayrıca, "Takımla birlikte antrenman yapıyor, elbette dakikalara ihtiyacı var. Durumunu düzeltmek için özel bir plan hazırlayacağız" sözlerini sarf etti. Real Madrid'in Rayo Vallecano ile karşılaşacağı müsabaka pazar günü TSİ 23.00'te başlayacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin