Vatan yazarından Sevilay Yükselir'e Şafak Pavey tepkisi: Gaddarlığın daha ötesi yoktur!

Ruhat Mengi, bugünkü köşesine dün gündeme gelen iddiaları taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Vatan yazarından Sevilay Yükselir'e Şafak Pavey tepkisi: Gaddarlığın daha ötesi yoktur!

Vatan Gazetesi Yazarı Ruhat Mengi, bugünkü köşesinde CHP Milletvekili Şafak Pavey hakkındaki iddalarıyla adından söz ettiren Sabah Gazetesi Yazarı Sevilay Yükselir'e yer verdi. 



Mengi'nin köşe yazısı şu şekilde:



"Gaddarlığın daha ötesi yoktur!



Ruhat MengiBu ülkede yapılmayan saygısızlık, insafsızlık, duyulmadık rezalet, şaşırtacak bir haber kalmadı orası malum ama buna rağmen insanın takkesini düşüren olaylar hala çıkıyor.. Öncelikle söyleyeyim, annesi meslektaşım Ayşe Önal ’ı yıllardır tanırım, Şafak Pavey ’i çok genç yaşta Zürih’te geçirdiği feci kazadan sonra tanıdım ve o kadar genç olmasına rağmen gösterdiği iradeye, cesarete, hayata gülerek bakmaktan asla vazgeçmemesine her zaman hayranlık duydum (o günlerde Sabah gazetesindeki yazılarımda aynen bu şekilde yer almıştır). Çok iyi yetişmiş, zeki, akıllı ve sakin bir genç kadındı, hala öyle..



Raylara itildi..



Elbette öne çıkan bir milletvekili olarak çok eleştiri de alacaktır, hepsi alabilir ama eleştiri ile saygısızlık, insafsızlık arasında fark var. Sabah yazarı Sevilay Yükselir Pavey’in geçirdiği kaza konusunda twittera “Bu Pavey’in ilk yalanı değil. İsviçre’de bir çocuğu kurtarmak için mi, kocası kendisini terk ettiği için mi atladı o trenin önüne sormak lazım” yazmış. Yoğun tepkiler gelince “benim attığım twit ‘gaddarca’ olabilir ama Pavey’in provokasyonu daha da gaddarca. Kışkırtıcılık en fena şey” demiş. Tepkiler daha da büyüyünce “özür dilemiş” ama “geri adım atıyorum demek değil” diyerek..



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin