Valilikten flaş açıklama: Motosikletlilerin trafiğe çıkması yasaklandı

Çanakkale Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle, 4 Aralık Pazartesi günü saat 00.00 ile saat 12.00 arasında motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkmasının yasaklandığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Valilikten flaş açıklama: Motosikletlilerin trafiğe çıkması yasaklandı

Meteoroloji’den yapılan uyarıya göre, Çanakkale’de yarın fırtınanın etkili olması bekleniyor. Çanakkale Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde motosiklet, scooter, elektrikli scooter kullanıcıları ve motokurye kullanımına yasak getirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Çanakkale il genelinde beklenen olumsuz hava şartlarından dolayı 04 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 00.00’dan başlayarak aynı gün saat 12.00’ye kadar motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklanmıştır” denildi.

METEOROLOJİ UYARDI 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya Kesimi, Kıyı Ege, İstanbul, Çanakkale ve Muğla çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Trakya Kesimi ile Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

 

Etiketler Gündem Motorkurye
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin