Vali'den gazetecilere veda ziyareti

Gaziantep Valiliği'ne atanan Ali Yerlikaya Çorlu Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Vali'den gazetecilere veda ziyareti

İçişleri Bakanlığı tarafından son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Gaziantep Valiliği görevine atanan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Çorlu Gazeteciler Derneği`ne veda ziyaretinde bulundu. 



Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ve dernek yöneticileri tarafından karşılanan Vali Yerlikaya, Çorlu`daki basın mensuplarından ortalamanın çok üstünde destek gördüklerinin altını çizdi.



Buranın gazetecilik dili ortalamanın çok üstünde sağduyu yakalamış vaziyette diyen Vali Yerlikaya; "Buranın (Çorlu Gazeteciler Derneği) açılışını biliyorum. Çorlu ve Çerkezköy`de ki basın mensubu arkadaşlarımızla hiçbir sıkıntımız olmadı. Finansman yöntemi ile ilgili ayıp şeyleri çok az işittik" dedi.



“Sizin Birlikteliğiniz Çok İyi Bir Örnek” 



Göreve geldiği günden beri basında birlik ve beraberliği sağlamak için çalışmalar gerçekleştirdiğini sözlerine ekleyen Vali Yerlikaya: "Çok büyük bir reklam pastasının olduğu yerde bu değeri kullanamıyoruz. Menfaat birlikteliği yapmak lazım. Büyükşehir olduğumuz için Basın İlan Kurumu`ndaki pasta büyüdü. Bölünüyorsunuz, parçalanıyorsunuz ve bu anormal bir rekabete yol açıyor. Tekirdağ`da bu birlikteliği sağlamak bize nasip olmadı. Fakat Çorlu`daki sizin birlikteliğiniz çok iyi bir örnektir" diye konuştu.



Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre de dernek yönetimi ve üyeleri adına Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya`ya yeni görev yeri Gaziantep`te başarı dileklerini iletti. 



Çorlu Gazeteciler Derneği olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız devam ediyor diyen Silistre; "İleriki süreçte Gaziantep`te bulunan meslektaşlarımızla, gazeteci dernekleri ile sizin vasıtanızla bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak isteriz" dedi.



Veda ziyaretleri programına Çorlu Gazeteciler Derneği`nin de alınması nedeniyle Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya`ya teşekkür eden Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre: "Tekirdağ`dan ayrılacak olmanızdan ötürü üzgünüz. Ancak veda ziyaretlerinizin arasına Çorlu Gazeteciler Derneği`ni almanız ve ilk sıralarda yer vermenizden ötürü teşekkür ederiz. Görev süreniz boyunca bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Şu anda sizi ağırladığımız derneğimizin yeni yerinin açılış törenine katılarak bizleri onurlandırdınız. Çorlu Gazeteciler Derneği`miz bünyesinde bulunan  gazeteci arkadaşlarımız ve kamuoyu Tekirdağ`ımız için üst düzey çabalarınızı takdirle karşıladı. Gaziantep`te de aynı başarıyı göstereceğinize eminiz. Yeni görev yerinizde başarılar diliyoruz" diye konuştu.



Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya`nın Çorlu Gazeteciler Derneği`ne gerçekleştirdiği ziyarette Çorlu  Kaymakamı Levent Kılıç ile Tekirdağ Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen de yer aldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin