Vali Mutlu, Hülya Avşar'ı yalanladı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, sanatçı Hülya Avşar'ın, Gezi Parkı'na 24 saat içerisinde müdahale edileceğini söylemesini yalanlayarak, böyle bir planlarının olmadığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Vali Mutlu, Hülya Avşar'ı yalanladı

Bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Vali Mutlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen sanatçı Avşar'ın, "24 saat içerisinde oradan çekilenler olmazsa bir şekilde müdahale edeceklerini söylediler" sözlerini değerlendirdi. Vali Mutlu, Avşar'ın Başbakan Erdoğan ile nasıl bir görüşme yaptığını ve böyle bir izlenimi nasıl aldığını bilmediğini ifade ederek, "Bize bir irade veya iletilmiş bir şey yok. Bizimde böyle bir planlamamız şu anda yok. Ancak müdahaleyi gerektirecek sıkıntılı bir pozisyonda var. Sayın Başbakanımızın böyle bir şeyi hissettim gibi Hülya hanımın ağzından yapılan açıklama toplumda ne şekilde algılanır bilemiyorum. Dolayısıyla bu hanımefendinin kendi iç değerlendirmesi olabilir. Böyle bir müdahalenin şu an için söz konusu olmadığını belirteyim. Ama ileriye dönük hiçbir zaman müdahale edilmeyeceği anlamına gelmiyor bu" dedi.



Bir müdahale olması halinde bu müdahalenin nasıl yapılacağını açıklayacaklarını söyleyen Mutlu şu ifadeleri kullandı:

"Hiç kimsenin haberi olmadan gideriz gereğini yaparız gibi kimsenin kaygılanmasına gerek yok. Biz kamuoyunu bilgilendirerek paylaşımı konusunda bir takım çalışmalarımız olacaktır. Hiç kimse "sabahın köründe emniyet gene gelip bizi çadırlarımızdan atacak gibi bir beklenti içinde olmasına gerek yok.' Hanımefendi de ben böyle hissettim dedi zaten." ANKA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin