Vakıfbank emekli promosyonunda adeta tarih yazdı: İşte aralık ayı güncel emekli promosyon ücretleri

Vakıfbank emekli promosyonunda adeta devleşti. Aralık ayı güncel promosyon ücretlerini paylaştı...

Google Haberlere Abone ol
Vakıfbank emekli promosyonunda adeta tarih yazdı: İşte aralık ayı güncel emekli promosyon ücretleri

Emekli promosyon ödenekleri yıl içerisinde en çok araştırılan ve pek çok emeklinin ilgiyle takip ettiği konular arasında yer alıyordu. Emekli promosyon ücretlerinde yaşanan bu meraklı arayış, bankaların birbirleriyle adeta yarış içerisine girmesine neden olmuştu.

Emekli promosyon ücretlerinde yaşanan ivmeli artış, emekli vatandaşların hayrına gelişirken bankalar da suların ısınmasına neden olmuştu. Her geçen gün emekli promosyon ücretlerini azar azar düşüren bankalar da emekli promosyon ücret fiyatları hayli değişti.

Vakıfbank emekli promosyon ücretlerinde yeniliğe giderken aralık ayı emekli promosyon ödeneklerine dair detayları emekli vatandaşlarla paylaştı. Yapılan güncelleme sonrasında Vakıfbank'ın güncel emekli promosyon ücretleri şu şekilde oldu;

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 3.000 TL
3.500 TL ile 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 3.500 TL
7.500 TL ile 10.000 TL Arasında Maaş Alanlara: 4.500 TL
10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 5.000 TL

Promosyon katılım koşulları şu şekilde;

Promosyon ödemeleri;

3 yıl süre ile emekli maaşının Bankamızdan alınmasının taahhüt edilmesi koşuluyla ödenecektir.
*Söz konusu 3 (üç) yıllık süre içerisinde, gelir/aylık tutarlarında meydana gelecek yıllık artış dolayısıyla, gelir/aylık alanlara ilave promosyon ödemesi yapılmayacaktır.

Emekli maaşımı VakıfBank aracılığıyla almamın getireceği ayrıcalıklar nelerdir?

VakıfBank ATM’lerinden günlük 10.000-TL’ye kadar ücretsiz para çekim imkanı bulunmaktadır.

Maaş hesapları kullanılarak İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık kanallarından tanımlanacak düzenli EFT/havale talimatları dahil olmak üzere, yapılacak havale, EFT ve FAST (anlık ödeme) işlemlerinden masraf alınmamaktadır.

Aracınızla otoyol ve köprülerden rahatça geçebilmeniz için maaş hesabınıza bağlı HGS etiketini ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Ayrıcalıklarla dolu Bankamız kredi kartlarından kart aidatı alınmayacaktır. (Mevcut Bankamız kartlarının önceki yıla ait kart aidatları ile MilPlus Kredi Kartları ve bunlara ait Ek Kartlar hariçtir.)

Müşteri İletişim Merkezimizden, öncelikli bağlanma hizmetinden yararlanabilirsiniz.

VakıfBank müşterisi değilim promosyon ödemesinden faydalanabilir miyim?

Evet, emekli maaşını, VakıfBank aracılığıyla almayanlar maaşlarını VakıfBank’a taşımaları ve 3 yıl süre ile emekli maaşını VakıfBank’tan almayı taahhüt etmeleri halinde promosyon ödemesinden faydalanabilirler.

Emekli maaşımı VakıfBank’a taşımak için ne yapmalıyım?

Emekli maaşını Vakıfbank’a taşımak için en yakın VakıfBank Şubesine müracaat edilebilir ayrıca VakıfBank yurtiçi Atm cihazları, VakıfBank Mobil Bankacılık uygulaması ve E-Devlet aracılığıyla da yapılabilir.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin