Vahşi cinayete kurban giden Esra ve Nurettin Yıldız çiftini kim öldürdü? MedyaTava olayın perde arkasını araştırdı: Gözaltılar var

Esra Yıldız evinde vahşi bir cinayete kurban gidince polis, eşi Nurettin Yıldız'ı katil zanlısı olarak aramaya başladı. Bir süre sonra da Nurettin Yıldız'ın arabası yakılmış halde bulundu. Bu sabah da Nurettin Yıldız İstanbul Beylikdüzü'nde ölü bulununca işin seyri değişti. Polis, çiftin cinayete kurban gittiğini açıkladı. MedyaTava da cinayetin perde arkasını araştırmak için olayı yerine gitti. İki cinayete dair önemli bilgilere ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Vahşi cinayete kurban giden Esra ve Nurettin Yıldız çiftini kim öldürdü? MedyaTava olayın perde arkasını araştırdı: Gözaltılar var

MEDYATAVA-ÖZEL HABER

İstanbul Avcılar'da,  38 yaşındaki Esra Yıldız evinde vahşi bir cinayete kurban gitti.  Önce Esra Yıldız'ın üç gündür ortada olmayan eşi Nurettin Yıldız tarafında öldürüldüğü haberlere konu oldu. Yıldız'ın naaşı cenaze namazı sonrası kadınlar tarafından omuza alınarak taşındı.

Ancak bir süre sonra Nurettin Yıldız´ın aracı yakılmış halde bulundu.  Arabada ise Nurettin Yıldız yoktu. Araçta bulunan kan izi de Esra Yıldız´a ait çıkmadı.Bugün de polis, 3 gündür aranan Nurettin Yıldız'ı, Beylikdüzü’nde öldürülmüş olarak buldu.  Polis ekipleri Nuri Yıldız’ın başından vurularak öldürüldüğü tespit edilince işin seyri değişti. Aksaray ve Taksim'de otelleri de bulunan Nurettin Yıldız'ın ve eşinin neden cinayete kurban gittiği bu sefer sorgulanmaya başlandı.

Vahşi cinayete kurban giden Esra ve Nurettin Yıldız çiftini kim öldürdü? MedyaTava olayın perde arkasını araştırdı: Gözaltılar varVahşi cinayete kurban giden Esra ve Nurettin Yıldız çiftini kim öldürdü? MedyaTava olayın perde arkasını araştırdı: Gözaltılar var - Resim : 2

CİNAYETİN İŞLENDİĞİ EV

MedyaTava da olayın perde arkasını araştırmak için cinayet malline gidip mahalle sakinleri ve emniyet kaynaklarıyla görüştü. MedyaTava çarpıcı bilgiler elde etti.

CİNAYET KAMERADA

MedyaTava, Esra Yıldız'ın katledildiği binada bulunan kameraların zanlıları görüntülediğini öğrendi. Görüntülerde biri uzun boylu biri de kısa boylu iki kişinin olduğu tespit edildi. Yüzleri maskeli iki kişinin kimliğini tespit etmek için polis, bu görüntüleri mahalle sakinlerine tek tek izletti.

Vahşi cinayete kurban giden Esra ve Nurettin Yıldız çiftini kim öldürdü? MedyaTava olayın perde arkasını araştırdı: Gözaltılar var - Resim : 3

Kamera kayıtlarına göre binaya giren iki kişiden biri neredeyse Nurettin Yıldız'ın dublörü gibi giydirilmişti. Üzerinde de Yıldız'ın ceketi vardı.  İlk etapta bu ayrıntı nedeniyle cinayeti Nurettin Yıldız'ın işlediği düşünüldü ama aslında bu cinayet planının bir parçasıydı. 

ÖNCE ARABASI YAKILDI ARDINDAN CESEDİ BULUNDU

Esra Yıldız cinayeti sonrası önce eşi Nurettin Yıldız'ın arabası Tem Otoyolunda yakılmış olarak bulundu. İçinde Yıldız yoktu. Arabadaki kan izleri de Esra Yıldız'a değil Nurettin Yıldız'a aitti. İşte burada polis, Nurettin Yıldız'ın da cinayete kurban gittiğini anladı. Cesedi aramaya başladı. Cuma sabahı da Nurettin Yıldız'ın cesedi Beylikdüzü'nde bulundu. Yıldız’ın kimliğinin de yanmış araçta bulunduğu öğrenildi. 

 Güzergahtaki kameraları incelemeye devam eden polis, Beylikdüzü civarında kameralarda güneşliğin indirildiğini ve aracın camlarında kırıklar olduğunu fark etti. Akşam karanlığındaki görüntülerde güneşliğin indirilmiş olabileceği, aracı kullanan kişinin Yıldız olmama ihtimalini güçlendirdi. Bu yönde çalışmalarını sürdüren Cinayet Büro Amirliği ekipleri Yıldız’ın cesedini Beylikdüzü’nde dün akşam buldu. Yıldız’ın kimliğinin de yanmış araçta bulunduğu öğrenildi. 

Vahşi cinayete kurban giden Esra ve Nurettin Yıldız çiftini kim öldürdü? MedyaTava olayın perde arkasını araştırdı: Gözaltılar var - Resim : 5

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yıldız çiftinin cinayete kurban gittiği ortaya çıkınca da polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Önce çiftin otelleri nedeniyle cinayetin mafya tarafından işlenmiş olabileceği düşünüldü ama yapılan çalışmalar sonrası Nurettin Yıldız'ın ilk eşinden olan iki oğlu ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.  

AĞABEYİ KONUŞTU

Nuri Yıldız'ın ölü bulunması sonrası konuşan kardeşi Şahabettin Yıldız, "Şu anda kesin ve kimin yaptığı belli değil. Ağabeyimi de yengemi de birileri öldürdü, attı bir yerlere. Ağabeyime zaten kurşun sıkmışlar. Düşmanımız yok şu anda bilemiyoruz. Memurlar biliyor tespit etmişler, failleri belli. Memurlar, 'Bir açıklama yapacağız size' dediler. İki otel sahibiydi. Hiçbir borcu yoktu. Borcu olduğu yalan, iki oteli vardı. Hiçbir ailevi problemi de yoktu, buradaki herkes ailesi" dedi. 

DEVA'LI SİYASETÇİNİN KIZI ÇIKTI

Ayrıca cinayete kurban giden Esra Yıldız'ın Deva Partisi Avcılar İlçe Başkan Yardımcısı Yasemin Dallı'nın kızı olduğu ortaya çıkmıştı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin