Vadi’de bu hafta Duman ve Athena sahne alıyor

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, TURKCELL VADİ’de bu hafta Duman ve Athena sahne alıyor. 22 Temmuz Cuma Duman, 23 Temmuz Cumartesi Athena müzikseverlerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Vadi’de bu hafta Duman ve Athena sahne alıyor

Duman, 22 Temmuz Cuma

Son olarak 2013 yılında yayımladığı 'darmaduman' albümünü uzun süre satış listelerinde bir numarada tutan DUMAN, Türkiye’nin dört bir yanında konserlerine devam ederken, İstanbul seyircisiyle yeniden 22 Temmuz Cuma Turkcell Vadi sahnesinde buluşacak. Güçlü performansları ile Türk rock müzik sahnesinin en unutulmaz grupları arasında yer alan Duman’ı yıllardır yalnız bırakmayan sadık hayran topluluğunun konsere büyük ilgisi var.

Kaan Tangöze, Batuhan Mutlugil, Ari Barokas ve Mehmet Demirdelen’den oluşan Duman, coşku dolu ve yüksek enerjili bir konsere daha imza atmaya hazır. Her konserinin biletleri günler öncesinden tükenen Duman, 3 saate yakın sürecek müzikal performansı ile izleyenlerini yine büyüleyecek.

Vadi’de bu hafta Duman ve Athena sahne alıyor


Athena, 23 Temmuz Cumartesi

Yurtiçinde ve yurtdışında sayısız konser ve festivalde yer almış, Türk rock müzik tarihinin en önemli gruplarından Athena, Temmuz ayında Turkcell Vadi İstanbul sahnesinde sevenleriyle buluşuyor 

Her Şey Güzel Olacak, Serseri Mayın, Parçalanıyoruz, Yaşamak Var Ya, Ben böyleyim, Arsız Gönül ve birçok sevilen şarkısını söyleyecek. Athena sahne performansı ile farkını yine ortaya koyacak. Grup hit olmuş şarkılarının yanı sıra farklı müzik türlerini kendi tarzlarında yorumladıkları özel repertuvarları ile unutulmayacak bir konsere daha imza atacak. Athena yaz boyunca  yoğun bir konser takvimi ile dinleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. 23 Temmuz da Turkcell Vadi ‘de sevenleriyle buluşacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin