Uzun süredir İtalyan golcü Andrea Belotti ile görüşme halinde olan Galatasaray yıldız oyuncuya 3.3 milyon Euro maaş teklif etti

Bonservisi elinde olan ve birçok Avrupa devinin transfer etmek istediği Andera Belotti'nin Roma'yla anlaşmasına rağmen Galatasaray'ın da resmi temaslarını yapmaya devam ettiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Uzun süredir İtalyan golcü Andrea Belotti ile görüşme halinde olan Galatasaray yıldız oyuncuya 3.3 milyon Euro maaş teklif etti

İtalyan basınına yansıyan haberlerde Andrea Belotti'nin Mourinho tarafından bizzat yapılan teklifi çoktan kabul ettiği ancak imzanın bekletilmesi nedeniyle huzursuz olduğu bilgisi paylaşıldı.

Bu gelişmeye bağlı olarak aralarında Galatasaray'ın da olduğu 3 kulübün Belotti'yle görüşmeye devam ettiği ve pazarlıkların sürdüğü ifade edildi. Galatasaray, şu ana kadar Belotti'ye en iyi teklifi yapan kulüp oldu. İtalya'dan Nicolo Schira'nın haberine göre, sarı- kırmızılılar, Belotti'ye üç yıllık sözleşme önerdi. Bu sözleşmeye bağlı olarak 3.3 milyon euro net maaş, bonuslar ve 1 milyon euro imza parası teklif etti.

Roma'nın Pazartesi veya en geç Salı gününe kadar Belotti transferini bitirmemesi halinde İtalyan golcünün diğer tekliflerden biri arasında seçim yapacağı kaydedildi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin