Uzun süre seks yapmayanlara çok kötü haber: Seks hayatınız bitebilir

Uzun süre seks yapmayanları ilgilendiren o detay ortaya çıktı. Uzun süre seks yapmamanın sonucu bakın neymiş. Araştırmalar sonuç verdi...

Google Haberlere Abone ol
Uzun süre seks yapmayanlara çok kötü haber: Seks hayatınız bitebilir

Cinsel ilişki, kişilerin birbirlerini çok daha yakından tanımalarını sağlayan aynı zamanda birbirlerine olan güven bağının çok daha güçlü bir formda olmasına katkı sağlayan etmenlerden bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin bağlı olmasına yardımcı olan çeşitli unsurlar bulunmaktadır. Bu unsurların başında kişilerin birbirleriyle her şeyini paylaşmalarını, ister cinsel hayatta ister güncel hayatta tüm istek ve arzularını açık bir şekilde konuşabilmeleri gelmektedir.

Düzenli cinsel hayat kadın erkek fark etmeksizin kişiye oldukça büyük faydalar sağlamaktadır. Bu faydaların başında ise kişinin dünyaya çok daha olumlu yönden bakmasını sağlarken aynı zamanda günlük hayattaki stres ve sıkıntılara karşı daha güçlü durmalarına yardımcı olduğu söylenmektedir.

Bazı kişilerin seks hayatları düzenli periyotlarda devam ederken bazı kişiler sekse karşı çok daha uzakta dururken araştırmaların merkezinde bu kez uzun süre seks yapmayan kadın ve erkekler bulunuyor. Bakalım uzun süre seks yapmamanın vücuda olan etkileri nelermiş? 

 

UZUN SÜRE SEKS YAPMAYAN HERKESİ İLGİLENDİRİYOR

Uzun süre seks yapılmaması kadın ya da erkek fark etmeden kişide ciddi bir libido kaybının oluşmasına neden olmaktadır. Meydana gelen bu libido kaybı kişileri cinsel hayattan uzaklaşmasına neden olabilmektedir.

Bunun yanı sıra kadınların uzun süre seks yapmaması vajina duvarının zayıflamasına neden olurken bu durum ağrılı cinsel ilişkinin başlamasına neden olabilmektedir. Aynı zamanda kadınların uzun süre sevişmemesi vajinal yağlanmada da ciddi bir gecikme durumunun oluşmasını tetiklemektedir.

Erkeklerdeki süreci ele aldığımızda ise uzun süre seks yapmamanın sonucunda sertleşme problemi oldukça yaygın problemler arasındadır. Bunun yanı sıra ise erkeklerin psikolojik yönlerinin yorulmasına ve özgüvenlerinde ciddi bir kaybın oluşmasına neden olduğu söylenmektedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin