Uzun gecelerin sırrı bulundu: 1 kaşığıyla libidonuz zirveye ulaşacak. Bunu yemeden yatağa geçmeyi düşünmeyin

Cinsel gücü tavan yaptıran ve gecelerin uzun geçmesini sağlayan doğal kaynak belli oldu. Bu üründen 1 kaşık almadan sakın yatağa geçmek gibi bir hata yapmayın! İşte cinsel gücü doğal yolla artıran mucizevi besin

Uzun gecelerin sırrı bulundu: 1 kaşığıyla libidonuz zirveye ulaşacak. Bunu yemeden yatağa geçmeyi düşünmeyin

Cinsel yaşam, partnerinize daha yakın hissetmenizi sağlar. Siz ve eşiniz için bireysel faydaların ötesinde düzenli cinsel yaşam, sağlıklı bir ilişkiyi çeşitli şekillerde destekler. Örneğin, cinsel ilişki sırasında salınan oksitosin bağlanma hissini güçlendirir ve duygusal yakınlığı geliştirir.

Sağlıklı ve düzenli bir cinsel ilişki; daha iyi bir benlik imajı sağlar ve mutluluk oranını artırır. Ayrıca stresle daha kolay bir şekilde başa çıkmaya ve daha iyi bir uyku kalitesine yardımcı olur.

Cinsel ilişki, bağlılık seviyenizi ve duygusal bağınızı artırır. Sevgiyi cinsel ilişki yoluyla ifade etmek çiftlerin birlikteliğini önemli ölçüde artırır. Cinsel ilişkide libido büyük önem taşır. Libido demek cinsel gücün etkin bir şekilde oynaması demektir.

LİBİDO NEDİR?

Libido, bir kişinin cinsel arzusu veya iştahıdır. Bir kişinin libidosu hormonlardan, zihinsel durumdan, stresten, beyin fonksiyonundan ve davranış kalıplarından etkilenebilir. Herkesin libidosu farklıdır ve aynı kişinin cinsel dürtüsü, koşullara bağlı olarak zaman içinde dalgalanabilir. Ancak endişe etmeyin, bu durum son derece normaldir.

Libidoyu artırmak adına dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Bunlardan bazıları; stres seviyesini azaltmak, sizi neyin tahrik ettiğini öğrenmek, performans kaygısını düşünmemek, yeterince uyumak ve spor yapmak gibi etkenler vardır. Libidoyu artıran bir diğer önemli kaynak tabi ki doğal besinlerdir.

Uzun gecelerin sırrı bulundu: 1 kaşığıyla libidonuz zirveye ulaşacak. Bunu yemeden yatağa geçmeyi düşünmeyin

Karpuz, incir, çikolata, muz ve kabak çekirdeği gibi pek çok besin libidoyu artırır. Ancak keçiboynuzu pekmezinin 1 kaşığı bile cinsel gücünüzü ateşlendireceğinizi biliyor muydunuz? İşte cinsel gücü artırmak adına keçiboynuzu pekmezi kullanımı ve faydaları:

KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ

Bu afrodizyak etkili meyve, kişiyi zinde ve enerjik tutar. Böylece kişinin cinsel performansı artırır. Keçiboynuzu enerji deposudur. Cinsel gücü artırmak ve cinsel isteksizliği ortadan kaldırmada oldukça etkili bir doğal kaynaktır.

Ayrıca keçiboynuzu sperm sayısını artırır. Sperm sayısını artırdığı için kısırlık sorununun çözümüne de yardımcı olabilir. Ancak gereğinden fazla tüketilirse doymuş yağ asidi nedeniyle fayda yerine zarar verebilir. Bu nedenle günde 2 tatlı kaşığını aşmayacak şekilde tüketebilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin