Üzerinde galiba nazar var! Arda Güler yeniden sakatlandı

Rayo Vallecano ve Braga ile oynanan maçlarda kadroda yer alan fakat Ancelotti tarafından süre verilmeyen Arda Güler, Perşembe günü gerçekleştirilen antrenmanda yer almadı. Carlo Ancelotti, Arda Güler'in son durumunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Üzerinde galiba nazar var! Arda Güler yeniden sakatlandı

Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler, sakatlık problemleri nedeniyle son antrenmana da katılamadı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler’in sakatlık durumuyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Arda, Real Madrid’e transfer olduktan sonra ilk kez 14 Ağustos’ta sağ diz sakatlığı yaşayarak operasyon geçirmişti. Tam iyileşme sürecinin ardından, 26 Eylül’de sol bacak arka adale yaralanmasıyla tekrar sahalardan uzak kalmıştı.

Takıma katkı sunmak için sabırsızlanan ve son iki haftadır teknik direktör Carlo Ancelotti’nin gözüne girmeye çalışan Arda, yeni bir sakatlık engeliyle karşı karşıya.

TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Türk oyuncu, geçtiğimiz 3 gün boyunca özel bir program dahilinde takımdan ayrı bir şekilde antrenmanlarını sürdürdü ve Valencia ile oynanacak maçın hazırlıklarına katılamadı. Arda’nın, antrenmanlardan bağımsız olarak fitness salonunda çalıştığı bildirildi.

Ancelotti, bu hafta yaptığı açıklamada, Arda’nın durumunu dikkatle izlediklerini ve onu tam kapasiteye ulaşana kadar riske etmek istemediklerini ifade etti.

La Liga’nın 13. haftasında Real Madrid, yarın Valencia’yı ağırlayacak; ancak Arda Güler’in bu önemli maçta forma giymesi beklenmiyor.

Arda Güler'in sakatlığı hakkında son dakika açıklaması: Ciddi değil.

Son 2 karşılaşmada Real Madrid'in kadrosuna giren Arda Güler, ne Las Palmas maçında ne de Şampiyonlar Ligi'nde oynana Braga karşılaşmasında forma şansı buldu.

En merak edilen konu ise kadroya dahil olmasına rağmen Arda Güler'in enden oynatılmadığı konusu oldu. Bu konuda beklenen son dakika açıklaması geldi. İspanyol basını yaptığı son dakika haberinde Arda'nın yeniden sakatlandığını söyledi.

Arda Güler'in sakatlanması nedeniyle karşılaşmalarda oynatılmadığı bildirilirken son antrenmana da katılmadığı açıklandı. Yarın oynanacak Valencia maçının da kadrosuna alınmaması beklenen Arda Güler'in forma giyeceği ilk maç hakkında da açıklama geldi.

SAKATLIĞI CİDDİ DEĞİL

Spor Gazetecisi Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında Ancelotti'nin sözlerini paylaştı. Sabuncuoğlu'nun paylaşımına göre Arda'nın sakatlandığı ancak sakatlığının ciddi olmadığını söyledi. İşte o paylaşım:

"Carlo Ancellotti: Arda, Braga maçından önce sakatlandı. Üzgün ama sakatlığı ciddi değil"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin