Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı final mi yapıyor?

FOX TV’nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı, reytinglere yenik düştü. Başrollerinde Begüm Birgören, Aslıhan Güner, Timur Acar ve Barış Kılıç’ın yer aldığı dizinin yayın tarihi değişti. Geçtiğimiz hafta FOX yayın akışında yer almayan Uzak Şehrin Masalı dizisinin reytinglerde kötü olduğu biliniyordu. FOX’un yeni dizisi Yalancılar ve Mumları’nın da yayın hayatına başlamasıyla beraber, kanal yeni bir karar aldı. Peki, Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman?

Google Haberlere Abone ol
Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı final mi yapıyor?

Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Uzak Şehrin Masalı, sezona kötü bir başlangıç yaptı. Henüz 4. Bölümü ile ekranlara gelen dizi final kararı aldı. Final kararının ardından yayın tarihinin de değişmesine karar veren kanal, dizinin son iki bölümü için yeni bir gün belirledi. Pazar akşamı izleyici ile buluşan Uzak Şehrin Masalı dizisi, son iki bölümde farklı bir günde izleyici karşısına çıkacak. Peki, Uzak Şehrin Masalı hangi gün? Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman?

UZAK ŞEHRİN MASALI’NDAN FLAŞ KARAR

Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı final mi yapıyor?

25 Film’in, Kefaret’in ardından FOX için çektiği yeni dizi Uzak Şehrin Masalı, dün Teşkilat’ın sezonu açmasıyla beraber reytinglerde geriye düştü. Bunun üzerine ise FOX ile yapım şirketi ekrana veda etme kararı aldı.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, tüm menajerlere dizinin 5. bölümde ekrana veda edeceği bilgisi iletildi.

UZAK ŞEHRİN MASALI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı final mi yapıyor? - Resim : 2

Pazar günleri ekrana gelen Uzak Şehrin Masalı dizisinden önce final kararı çıktı. Reytinglerin düşük olması nedeniyle 5. Bölümde final yapacağı söylenen dizinin şimdi de yayın tarihi değişti.

Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı final mi yapıyor? - Resim : 3

Pazar akşamları bundan sonra FOX TV’nin yeni dizisi “Yalancılar ve Mumları” izleyici ile buluşacak.

Bunun yanında Uzak Şehrin Masalı dizisi ise Perşembe günleri ekrana gelecek. Buna göre dizinin yeni bölümü 7 Ekim Perşembe günü saat 23:00'de yayınlandı.

UZAK ŞEHRİN MASALI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı final mi yapıyor? - Resim : 4

Umay, ona oğlunu getiren Kürşat'ı iyileştirmek için elinden ne gelirse yapmaktadır. Kürşat'ı evde gören Sonay ise hayatının şokunu yaşar çünkü bu adam yıllar önce kaybettiği kocası Serhat'a çok benzemektedir. Affan, Melik'i geri almak ve Umay'a hesap sormak için mandırayı basar ama karşısına Kürşat çıkar. Yaka paça dayak yiyen Affan, Kürşat'tan çok şüphelenmiştir. Kimdir bu adam? Ama bu sefer de Sonay çıkar sahneye…

Kürşat'ın kendi kocası olduğunu söyler. Herkes donakalır. Özellikle Murat, yıllar önce kaybettiği babasının yaşadığına kesinlikle inanmıyordur. Onun aranan kaçaklardan biri olduğuna emin olan Affan ile Murat, Kürşat'ı ihbar eder.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin