Uyuşturucuya yönelik baskında kapıyı açmayan şüphelilerden ilginç savunma: Temizlik yapıyorduk

Antalya'da demir kapıların koçbaşıyla kırıldığı uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında şüphelilere yönelten 'kapıyı neden açmadınız' sorusuna gelen 'temizlik yapıyorduk' yanıtı dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucuya yönelik baskında kapıyı açmayan şüphelilerden ilginç savunma: Temizlik yapıyorduk
İHA

Uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik Antalya'da operasyon yapıldı.

10 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda adreslere şok baskınlar yapıldı.

Özel Harekat timleri kilitli demir kapıları açmak için büyük çaba sarf etti. Şüphelilerin ise 'kapıyı neden açmadınız' sorusuna gelen ilginç 'temizlik yapıyorduk' yanıtı dikkat çekti.

Uyuşturucuya yönelik baskında kapıyı açmayan şüphelilerden ilginç savunma: Temizlik yapıyorduk

KAPILAR YAKLAŞIK 10 DAKİKADA AÇILDI

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon için harekete geçti.

Antalya Muratpaşa ilçesinin Zeytinköy olarak bilinen Yeşildere ve Doğuyaka Mahallesi’ndeki 10 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.100'ün üzerinde personelle yapılan operasyonda şok baskınların yapıldığı adreslerde geniş güvenlik önlemi alınarak kilitli olan demir kapılar koçbaşı ve levyeyle 10 dakikalık uğraş sonunda açıldı.

Kalkanla içeri giren ekipler daire içindeki 2 kişiyi etkisiz hale getirdi. Balkondan yandaki iş yerinin tentesine atlayarak kaçmaya çalışan şüpheli de kıskıvrak yakalandı. 4 şüphelinin gözaltına alındığı olayda dairenin çöp evden farksız olduğu görüldü.

Şüpheliler, polisin 'Kapıyı neden açmadınız, ne yapıyordunuz içeride?' sorusuna temizlik yaptıklarını ve anahtarı olmadıkları için kapıyı açamadıklarını söyledi. Şüphelilerden biri ise eve kısa süre önce geldiğini ve hiçbir şeyden haberi olmadığını söyleyerek ağladı.

Uyuşturucuya yönelik baskında kapıyı açmayan şüphelilerden ilginç savunma: Temizlik yapıyorduk - Resim : 2

UYUŞTURUCU, TABANCA VE KESİCİ ALETLER ELE GEÇİRİLDİ

Helikopterle kontrolün sağlandığı operasyon akşam saatlerinde sona erdi. İlk belirlemelere göre diğer adreslerle birlikte 6 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda bir miktar uyuşturucu, kesici aletler ve tabanca ile mermiler ele geçirildi.

Bununla birlikte bir sitenin giriş çıkışı ve kapı önlerinin, koridorların güvenlik kamerasıyla donatıldığı tespit edildi. Şüphelilerin kameralarının kayıt yapmadığı, yalnızca olabilecek bir şüpheli durumda önlem aldıkları öğrenildi. Öte yandan Zeytinköy’ün giriş çıkış tüm noktalarında trafik ekiplerince sürücülere denetim yapıldı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin