Uyuşturucu ve taciz itirafı... Dele Alli'den yıllar boyunca unutulmayacak röportaj

Beşiktaş'taki kiralık sözleşmesini tamamlamasının ardından Everton'a geri dönen Dele Alli, çok konuşulacak bir röportaja imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu ve taciz itirafı... Dele Alli'den yıllar boyunca unutulmayacak röportaj

İngiliz yıldız, Overlap'a verdiği röportajda, yakın bir zamanda uyku hapı bağımlılığından kurtulmak için rehabilitasyon merkezinde kaldığını açıkladı.

İşte Dele Alli'nin röportajından öne çıkan satır başları:

"Şimdi muhtemelen insanlara anlatmak için doğru zaman. Oldukça yeni ve uzun zamandır sakladığım bir şey olduğu için bu konuda konuşmak zor ve konuşmaktan korkuyorum. Türkiye'den döndüğümde ameliyat olmam gerektiğini öğrendim. Zihinsel olarak kötü bir durumdayım. Bağımlılık, ruh sağlığı ve travma ile ilgili modern bir rehabilitasyon merkezine gitmeye karar verdim. Benim için zamanın geldiğini hissettim."

"Yedi yaşında sigara içmeye başladım. Sekiz yaşında uyuşturucu satmaya başladım. Benden yaşlı biri, bana bisikletli birini kimsenin durdurmayacağını söyledi. Ben de elimde futbol topu ve bisiklet ile etrafta gezinmeye ve uyuşturucu satmaya başladım. On bir yaşında bir adam beni köprüden aşağı sarkıttı."

"12 yaşında evlat edinildim. O andan itibaren harika bir aile beni yanına aldı. Benim için yaptıklarını yapacak daha iyi insanlar isteyemezdim. Eğer Tanrı insanları yarattıysa, bu onlardı."

''Çocukken annemin yakın bir arkadaşı tarafından tacize uğradım...''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin