Uyarılara rağmen çekilen film vizyonda!

Gerçek cin hikâyelerinden seçilerek oluşturulan 'Azem 3 Cin Tohumu' vizyona giriyor.

Google Haberlere Abone ol
Uyarılara rağmen çekilen film vizyonda!

Gerçekleştirilen “Gerçek Cin Hikayeleri Arıyoruz” kampanyasıyla, Anadolu’nun her bölgesinden gönderilen hikayelerden seçilerek oluşturulan “Azem 3 Cin Tohumu” 8 Nisan 2016 Cuma günü vizyona giriyor. Çekim yerleri konusunda halkın; “gitmeyin akli dengenizi kaybedersiniz” uyarılarına rağmen yapımcıların tamamladıkları film, Anadolu’nun en korkunç hikayesi olma iddiasını taşıyor.



Uyarılara rağmen çekilen film vizyonda!



Olayların yaşandığı gerçek mekanlarda çekimleri tamamlanan “Azem 3 Cin Tohumu” filmi için Retropro yapımcıları 1 yıl süresince yaptıkları araştırmalarda halktan sürekli “gitmeyin, çekmeyin akli dengenizi kaybedersiniz” uyarıları aldıklarını söylediler.



ANADOLU’DA YAŞANMIŞ EN KORKUNÇ HİKAYE



Buna rağmen çekimleri tamamladıklarını ve 8 Nisan 2016 Cuma günü vizyona gireceğini belirten yapımcılar, filmi; “Anadolu’da yaşanmış en korkunç hikaye” olarak tanımlıyorlar.



Uyarılara rağmen çekilen film vizyonda! - Resim : 2



Filmin çekildiği yerleşim bölgesi, kişi hak ve özgürlükleri dikkate alınarak özellikle gizli tutuluyor. Beş bin hikaye arasından seçilerek hazırlanan filmin bir diğer özelliği ise, mekanların; çekimler sırasında danışman hocalar tarafından dini usüllere göre okunması olarak belirtiliyor.


Etiketler sinema film vizyon
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin