Üvey baba iki yaşındaki çocuğuna tecavüz etti!

Almanya'nın Querfurt kasabasında korkunç bir olay meydana geldi. Üvey baba, 2 yaşındaki çocuğa önce cinsel istismarda bulundu sonra dövdü... Annenin 'duymadım' savunmasıysa ağızları açık bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Üvey baba iki yaşındaki çocuğuna tecavüz etti!

Denis adında bir üvey baba iki yaşındaki çocuğuna önce cinsel istismarda bulundu sonra tıpkı bir kum torbası gibi dövdü. Zalim babanın, istismar etmeden önce çocuğa kristal meth verdiği ortaya çıktı. Denis'in cep telefonunda cinsel istismarı ve işkenceyi kaydeden 30'dan fazla video bulundu.Kaynak: Üvey baba, 2 yaşındaki çocuğa önce cinsel istismarda bulundu sonra dövdü... Annenin 'duymadım' savunması pes dedirtti.

Almanya'nın Querfurt kasabasında iğrenç ve akıl almaz bir olay gerçekleşti. Denis isminde zalim üvey baba, eşi ile tartıştığı ve stresli bir dönem yaşadığı gerekçesiyle iki yaşındaki oğluna önce istismar etti ve daha sonra  'kum torbası' niyetine küçük çocuğu dövdü. Çocuğun annesinin ise oğluna yapılan şiddeti durdurmak için hiçbir şey yapmadığı öğrenildi. Denis'in eski ortağı olan çocuğun annesi de korkunç tacizi durdurmadığı için yargılanıyor.

NE ZAMAN İSTERSE CİNSEL TACİZDE BULUNUYORMUŞ

Görülen mahkemede Denis olarak tanımlanan sanık, yürümeye başlayan 2 yaşındaki üvey oğlu Tim'i “ne zaman” isterse dövdüğünü ve cinsel tacizde bulunduğunu itiraf etti.

ÇOCUĞA KRİSTAL METH VERİP...

Denis'in kristal meth bağımlısı olduğu ve oğluna cinsel taciz ve şiddet uygulamadan önce uyuştursun diye kristal meth verdiği ortaya çıktı. Bir otopsi, çocuğun vücudunda bulunan seviyenin, litre kan başına 3.700 nanogram metamfetamin olduğunu söyledi. Fakat Denis, Çocuğa kristal meth veren kişinin kendisi olduğunu inkar etti. Bunun yerine, eski ortağı olan eşini suçlamaya çalıştı: "Ben ayrıldığımda masada hala kristal meth vardı. Belki Uta onu sakinleştirmek için vermiştir" dedi.

"KULAK TIKACINDAN HİÇBİR ŞEY DUYMADIM"

Tim annesi, 2 yaşındaki oğluna taciz edip döven adamın çocuğuna yaptıklarını kulağıdnaki tıkaçlardan dolayı duymadığını öne sürdü ve kendisine yönelik tüm iddiaları reddetti.

 Telefonunda 30'dan fazla taciz ve şiddet videosu bulundu

Denis'in cep telefonunda cinsel istismarı ve işkenceyi kaydeden 30'dan fazla video bulundu.

"SARHOŞTUM VE HÜSRANA UĞRADIM"

Duruşma sırasında Denis şunları söyledi: "Uta, Tim'in biyolojik babasıyla velayet konusunda tartıştı. Bu da bana kötü bir ruh hali yaşattı. O akşam Tim'in odasında olay yaşandığında sarhoştum, sarhoştum ve hüsrana uğradım. Aniden ona vurdum ve tüm hayal kırıklığım gitti."

ONA VURDUĞUMDA RAHAT HİSSEDİYORDUM

Mide bulandıran ifadelerine Denis, şöyle devam etti:

"Canım ne zaman isterse kreşe giderdim. Ona vurduğumda kendimi daha iyi hissettim. Tim benim için bir çıkış noktası gibiydi. Telefonumdaki videoları gördüğümde şok oldum. Ama videoları kendimi cinsel yönden uyandırmak için çekmedim." Tim'e cinsel taciz uyguladığını kabul eden sanığın ifadeleri karşısında mahkeme salonundakiler şoke oldu.

Kaynak: Üvey baba, 2 yaşındaki çocuğa önce cinsel istismarda bulundu sonra dövdü... Annenin 'duymadım' savunması pes dedirtti.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin