Ütü yapma eziyeti son bulacak: Tek fısla kırışık kıyafetleri dümdüz yapacaksınız. Yalnızca 2 malzemeli bu karışım ütüyü bıraktırıyor

Ütü yapmak, kimi insan için en zahmetli işlerden biridir. Hem zaman alır hem de yorucudur. Ancak her evde bulunan malzemelerle hazırlanan bu güçlü karışımla tüm kırışık kıyafetlerinizi bir çırpıda açabileceksiniz. İşte ütüyü rafa kaldıran etkili yöntem

Ütü yapma eziyeti son bulacak: Tek fısla kırışık kıyafetleri dümdüz yapacaksınız. Yalnızca 2 malzemeli bu karışım ütüyü bıraktırıyor

Ütü, günlük yaşantımızı pratik hale getiren ev eşyalarından biridir. Güçlü ısı ve buhar özelliği sayesinde tüm kırışık kıyafetlerin dümdüz olmasını sağlar.

Ütü her ne kadar pratik bir ev eşyası olsa da ütü yapmak zahmetli ve yorucu bir iştir. Aynı zamanda kimisinin ütü yapmaya vakti olmayabilir.

En sevdiğiniz kıyafeti direkt olarak giymek için ütü yapmanıza artık gerek yok. Çünkü bu güçlü karışım sayesinde kıyafetinizdeki tüm kırışıklıklar anında yok olacak.

Ütü yapma eziyetinden sizi kurtaracak ev yapımı güçlü sprey tarifini sizler için paylaştık. Tek yapmanız gereken her evde bulunan bu malzemeyi suyla karıştırıp kıyafetinize püskürtmek!

İşte kıyafetteki kırışıkları dümdüz yapan etkili yöntem

KIYAFETTEKİ KIRIŞIKLIKLARI TEK SEFERDE AÇAN KARIŞIM

Makineden kırışık çıkan kıyafetler, herkes için en büyük sorunlardan biridir. Kıyafetleri kırışmış bir şekilde giyemeyeceğimizden dolayı onları ütülemekle uğraşırız.

Ancak bu ev yapımı güçlü sprey, kırışık kıyafetlerinizi tek seferde açacak. İhtiyacınız olan tek şey yalnızca çamaşır yumuşatıcısı!

Öncelikle boş bir sprey şişesinin içerisine 1 su bardağı su ekleyin ve içerisine 1 yemek kaşığı kadar da yumuşatıcı ilave edin.

Ardından sprey şişesini güzelce çalkalayın. Şimdi kırışık kıyafetinizi düz bir zeminin üzerine serin. Daha sonra kıyafetinizin kırışık olan her alanına bu karışımı püskürtün.

Ütü yapma eziyeti son bulacak: Tek fısla kırışık kıyafetleri dümdüz yapacaksınız. Yalnızca 2 malzemeli bu karışım ütüyü bıraktırıyor

Karışımı püskürttükten sonra kırışıkları elinizle açın. Ardından bu şekilde 10-15 dakika kadar kurumaya bırakın.

Süre sonunda kırışık kıyafetlerinizin dümdüz olduğuna tanık olacaksınız. Bundan sonra kırışık kıyafetiniz için kurtarıcı bu spreyi mutlaka deneyin!

SAÇ KURUTMA MAKİNESİ

Saç kurutma makinesi kırışıklıklar üzerinde mucizeler yaratabilir. Kırışmış kıyafetinizi bir askıya asın ve ardından kırışmış bölgeleri biraz içme suyuyla ıslatın.

Saç kurutma makinesini açın ve ısıyı giysinin en kırışık kısımlarına odaklayın. Gerekirse elle de pürüzsüzleştirebilirsiniz.

Kurutma makinesini giysinize çok yakın tutmadığınızdan ve kumaşın yanması riskiyle karşı karşıya kalmadığınızdan emin olun.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin