Usta televizyoncu öğrencilere kütüphane hediye etti

Halit Kıvanç, kütüphanesi olmayan bir okula kütüphane kazandırdı.

Google Haberlere Abone ol
Usta televizyoncu öğrencilere kütüphane hediye etti

Ünlü yazar, spiker ve gazeteci Halit Kıvanç Manisa’daki Nihal Akçura Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin konuğu oldu. Anemon Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçura’nın eşi Nihal Akçura adına yaptırdığı lisede öğrencilerle bir araya gelen Halit Kıvanç, yazdığı kitapların da yer aldığı kütüphaneyi inceledi.



Okula kendisinin kazandırdığı kütüphanede kendisine ait bir köşe oluşturulmasından çok mutlu olduğunu ifade eden Kıvanç, yazdığı 28 kitap ve kendisi için önemli olan kitapların bu köşede yer aldığını belirtti.



Kıvanç, kütüphaneyi inceledikten sonra öğrencileriyle bir araya geldi ve kitap okuma sevgisini öğrencilere anlattı. Çok kitap bulundurmanın marifet olmadığını kaydeden Kıvanç, “Kitap biriktirmek para biriktirmekten daha değerlidir. Benim biriktirdiğim kitapların bu okulda öğrenciler tarafından okunmasından çok mutlu oldum. Bugüne kadar biriktirdiğim tüm kitapları artık buradaki öğrenciler okuyacak. Bugüne kadar çok fazla arkadaş biriktirdim ama kitaptan daha iyi bir arkadaş görmedim” dedi. Gençlere seslenen Kıvanç, kendilerini geliştirmenin yolunun kitap okumaktan geçtiğini belirterek öğrencilere kitap okumalarını önerdi.(DHA)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin