Usta sanatçıdan Mansur Yavaş'a destek

Usta türkücü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın coronavirüs salgınına karşı başlattığı “6 Milyon Tek Yürek” kampanyasına bu sözlerle destek verdi.

Google Haberlere Abone ol
Usta sanatçıdan Mansur Yavaş'a destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, coronavirüs salgını nedeniyle “6 Milyon Tek Yürek” kampanyası başlattı. Kampanyayla ihtiyaç sahibi 500 bin aileye gıda yardımının yanı sıra nakit desteği de verilecek.

Usta sanatçı Onur Akın, kamera karşısına geçerek Mansur Yavaş'ın kampanyasına destek verdi. Onur Akın desteğini şu sözlerle ifade etti:

“İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte en önemli kavram bizim için evde kalma ve sosyal mesafeyi korumak. Bu sosyal mesafeyi korurken, aramızdaki iyilik mesafesini de iyice kaldıralım diyorum. Corona virüsü sebebiyle şu anda milyonlarca insan çok ciddi bir mağduriyet yaşıyor.

Onlara biraz olsun nefes olalım, el uzatalım. El ele tutuşalım. ‘Onları tekrar hayata daha umutla bağlayalım’ diyorsanız, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız sevgili Mansur Yavaş’ın başlattığı bu bağış kampanyasına mutlaka destek olalım diyorum. Unutmayın ki her çok, azdan olur.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin