Usta oyuncunun başrol hasreti son buldu

BBC First, Ağustos ayında Death in Paradise; kahkaha, Call the Midwife ve gelmiş geçmiş en iyi kült dizilerden olan Doctor Who gibi yapımları izleyicileri ile buluşturacak.

Google Haberlere Abone ol
Usta oyuncunun başrol hasreti son buldu

BBC First, Ağustos ayında Mother Father Son ile Richard Gere’i evlere getiriyor. Gizemli cinayetleri çözmek için sizi eşsiz Karayip Adası Saint Marie’ye davet eden Death in Paradise; kahkaha, göz yaşı ve ilham veren yeni hikayeleri ile Call the Midwife ve gelmiş geçmiş en iyi kült dizilerden olan Doctor Who da Ağustos ayında BBC First ekranlarında...

İşte BBC First'ün ekrana getireceği dizilerden detaylar...

MotherFatherSon

Nefes kesici bu drama dizisi, ekrana otuz yıl sonra ilk büyük TV başrolü ile dönen Richard Gere’i getiriyor. Max (Richard Gere), dünyanın en etkili medya imparatorluklarından birinin patronudur. İşi bilgidir, herkes hakkında bildiği karanlık sırlar vardır ve bu gücünü acımasızca kullanır. Oğlu Caden, Max'in ödüllü borazanı 'The National' gazetesinin en genç editörüdür. Ancak babasının beklentilerinin baskısı altında ezilmekte ve kendini kokain ile uyuşturmaktadır. Caden'in ölçüsüzlüğü büyük bir inmeye neden olunca çaresiz bir çocuk gibi olur. Max'in ayrıldığı eşi Kathryn için bu, Max'in ondan koparıp aldığı o hassas çocukla yeniden bağ kurma şansıdır. Max ve Kathryn oğullarının ruhu için savaşırken, bir savaş daha başlamak üzeredir; ülkenin kalbi için bir savaş... Dizi 23 Ağustos Pazar saat 21.00’de BBC First ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Doctor Who: Resolution (Özel Bölüm)

Yeni yıl yaklaşırken, dünya tarihinin yüzyıllar ötesinden korkunç bir kötülük harekete geçiyor. Eve dönen Doktor, dünyaya yönelik bu tehdidin üstesinden gelebilecek mi? On üçüncü doktora Jodie Whittaker hayat verirken, arkadaşlarını ise Bradley Walsh, Mandip Gill ve Tosin Cole oynuyor. Bu aksiyon dolu macera “Daleklerin” uzun zamandır beklenen dönüşüne de sahne oluyor. 5 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de yayınlanacak bu özel bölümün ardından Doctor Who, 12 Ağustos saat 21:00’de 12’inci sezonun 10’uncu bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor.

Death in Paradise 

Egzotik Karayip adası Saint Marie’deki esrarengiz cinayetlerin konu edildiği dizi, izleyicilere sıcaklığı, nüktesi ve neşeli esprileriyle keyfili bir seyir sunuyor. Müfettiş Jack Mooney (Ardal O'Hanlon) ortama alışmaya çalışırken bir yandan da ilginç cinayetleri çözmek, kızını mutlu etmek, çalışma arkadaşları Florence, JP, Dwayne ve aksi komiserle anlaşmak gibi zorluklarla karşı karşıya kalıyor. Dizi 8 Ağustos Cumartesi saat 21.00’de BBC First ekranında seyircisiyle buluşacak.

Usta oyuncunun başrol hasreti son buldu

Call the Midwife 

Daha çok kahkaha, gözyaşı ve ilham veren yeni hikâyelerle geri dönen dizinin bu sezonu 2018 Noel Özel bölümüyle başlıyor. Hong Kong’dan dönen açıksözlü ve yorulmak bilmez Rahibe Mildred beklenmedik bir şekilde Nonnatus’un evine gelir ve yanında getirdiği dört küçük Çinli yetimle işi başından aşkındır. Bu arada İtalya’da dinlenip yenilenen Trixie, Poplar’a döner ve birçok annenin artık evde doğum yapmak istemediğini görünce çok şaşırır. 1964 yılına gelindiğinde artık zamanın değişmekte olduğu aşikârdır. Doğum kontrol hapından, 1967 kürtaj yasasının gölgesine ve yeni bir kanser tarama programının başlatılmasına kadar büyük bir değişim yaşanmaktadır. Ebe-hemşire ve rahibeler, sağlıkla ve özel hayatla ilgili karmaşık durumlarla karşılaşmaya devam ederken; ırklar arası evlat edinme, yarık damak, orak hücre ve ani bebek ölümleri gibi türlü sorunlarla uğraşıyorlar. Aralarından biri içinse ufukta bir aşk görünüyor. Dizi 11 Ağustos Salı saat 21.00’de BBC First ekranında seyircisiyle buluşacak.

Usta oyuncunun başrol hasreti son buldu - Resim : 2

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin