Us Open heyecanı BluTV’de!

Discovery+ ayrıcalığıyla spor dünyasının “en”lerini üyeleriyle buluşturan online video platformu BluTV, tenisseverlere 'US Open' heyecanını yaşatacak. 30 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvanın tüm karşılaşmaları Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarından canlı yayınlanacak. İzleyiciler nefeslerini tutup Novak Djokovic’in tarihi bir rekora imza atıp atamayacağına BluTV’de şahit olacak.

Google Haberlere Abone ol
Us Open heyecanı BluTV’de!

Tokyo 2020’nin yankıları devam ederken BluTV, discovery+ ayrıcalığıyla spor dünyasının en önemli etkinliklerinden birine daha ev sahipliği yapacak. Dört dünya Grand Slam Tenis Turnuvası’nın sonuncusu olan “US Open”, bu sene 30 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarından canlı yayınlanacak.

Turnuva bu sene tenis dünyasının en büyük isimlerinden Rafael Nadal ve Roger Federer’in yokluğunu yaşayacak olsa da gözler Sırp raket Novak Djokovic’e çevrildi. Tenisseverlerin kalplerinin BluTV’de atacağı turnuvada Djokovic galip çıkarsa tam yarım asır sonra aynı yıl içinde dört Grand Slam kazanan ilk erkek tenisçi olacak.

New York’ta bulunan USTA Billie Jean King National Tennis Center’da düzenlenecek turnuvaya kadınlarda Naomi Osaka, Serena Williams ve Ashleigh Barty gibi iddialı isimler katılım gösterecek. Venus Williams ve Coco Vandeweghe’nin özel davetiyeyle katıldığı ve büyük sürprizlere gebe olan “US Open” karşılaşmaları, discovery+ aracılığıyla BluTV’de izleyicilerle buluşacak.

Us Open heyecanı BluTV’de!

Etiketler us open tenis blutv
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin