URYAD’ın yeni yönetim kadrosu belirlendi

Ulusal Radyo Yayıncıları Derneği URYAD, III. Olağan Genel Kurulu’nu Point Hotel Barbaros’ta gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
URYAD’ın yeni yönetim kadrosu belirlendi

URYAD’ın III. Olağan Genel Kurul toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Uzundurukan’ın konuşmasıyla başladı. Dört yıl önce bir hayali gerçekleştirmek üzere çıktıkları yolda sivil toplum örgütü olmanın verdiği güçle gerek yayın tarafında gerek mecra olarak radyo adına pek çok çalışma yapıldığını ve önemli sonuçlar elde edildiğini vurgulayan Uzundurukan, mecranın reklam yatırımlarından aldığı payın her geçen gün arttığına dikkat çekti.



Genel Kurul toplantısı 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu’nun okunması, mevcut yönetim ve denetim kurullarının ibraları ve 2017-2018 döneminde yapılması planlanan projelerin sunumuyla devam etti.



Bu noktada söz alan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Olcay Akay, görevde oldukları iki yılı içerisinde hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi verip, yeni dönemde yönetimde yer alacak arkadaşlarının üstlendikleri sorumluluğu sivil toplum örgütü olmanın bilinciyle yerine getirecekleri ve çalışmalara ara vermeden devam edecekleri inancında olduğunu belirtti.



Bu doğrultuda Radyo Sektörünü özendirmek adına çeşitli projelere imza atılacağını vurgulayan Akay, iyi doğru yapılan işlerin bir karşılığının olduğunun görülmesi adına URYAD çatısı altında prestijli bir “Radyo Ödülleri Gecesi” ile radyonun gücünü göstermek üzere “Radyo Festivali” düzenlenmesinin öncelikler arasında yer aldığını ifade etti. Akay konuşmasını 2017 yılının tüm hedeflerin başarıya ulaşacağı bir yıl olması dileğiyle tamamladı.



Yapılan tüzük değişikliğiyle Yönetim Kurulu asıl üye sayısı 5’ten 7’ye çıkarıldı ve yeni dönemde görev yapacak Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin seçimine geçildi.



Yönetimin belirlenmesinin ardından gerçekleştirilen ilk Yönetim Kurulu toplantısında üyeler arasında yapılan seçimde İlhan Uzundurukan URYAD’a bir dönem daha başkan olurken, Olcay Akay ve Mehmet Akbay Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi.



İki yıl süreyle görev yapacak Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri aşağıdaki isimlerden oluştu;



YÖNETİM KURULU



Yönetim Kurulu Başkanı - İlhan Uzundurukan / Radyo Spor



Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı - Olcay Akay / Süper FM



Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı - Mehmet Akbay / Kral FM



Sayman - İlknur İşbitiren Odabaş / Alem FM



Üye - Bige Hattat / Best FM



Üye - Erdem Seçkin / Slow Türk



Üye - Yüksel Alemdar / Show Radyo



DENETİM KURULU



Üye - Ayşegül Akın Asal / NTV Radyo



Üye - Burak Can / Metro FM



Üye - Mustafa Kıyıcıoğlu / Radyo Slowtime


Etiketler URYAD genel kurul
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin