URYAD'ın adı değişti!

Radyo ölçümlemesinin yürütüldüğü URYAD A.Ş’nin yeni adı ne oldu?

Google Haberlere Abone ol
URYAD'ın adı değişti!

Reklamverenler Derneği, Reklamcılar Derneği ve RATEM’in URYAD’dan hisse payı devralarak ortak olduğu URYAD A.Ş tarafından yürütülen hizmetler, bundan böyle Müşterek Endüstri Komitesi yapısı altındaki RİAK A.Ş tüzel kişiliği altında devam edecek.



Genel Kurul üyelerinin geniş katılımı dışında, Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura ve RATEM Başkanı Yusuf Gürsoy da toplantıda bulunarak mevcut yapının, tüm sektörün bir araya geldiği Müşterek Endüstri Komitesi’ne dönüşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.



Genel Kurul’da ayrıca yeni dönemde ve yapıda görev yapacak Yönetim Kurulu Üyeleri de belirlendi. Genel Kurul’un hemen ardından gerçekleşen RİAK A.Ş’nin ilk Yönetim Kurulu toplantısında yönetim kadrosu da oluşturuldu. Bu doğrultuda URYAD temsilcisi İlhan Uzundurukan başkan; RVD temsilcisi Yeşim Koçyiğit, RD temsilcisi Doğan Albayrak ve RATEM temsilcisi Aydın Şerbetçioğlu başkan vekilleri olarak seçildi. Yönetim kurulu üyesi Olcay Akay’ın ise genel müdürlük görevine devam etmesi kararı alındı.



 


Etiketler uryad ratem
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin