Uraz Kaygılaroğlu'nun korumaları muhabirlere saldırdı

Uraz Kaygılaroğlu, önceki gece Caddebostan'daki bir mekandaydı. Mekandan tek başına arka kapıdan korumalar tarafından kaçırılmaya çalışan Uraz Kaygılaroğlu, aracına koşarak bindi. Gazetecilerin üzerine korumaları gönderen oyuncu, görüntü alınmasını engellemek için elinden geleni yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Uraz Kaygılaroğlu'nun korumaları muhabirlere saldırdı

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada detoksa gitti ve birçok ismi takip etmeyi bıraktı. Yaklaşık 400 kişiyi takipten çıkan oyuncunun bu hamlesi çok dikkat çekti.

YAKIN ARKADAŞINI DA SİLDİ

Kaygılaroğlu’nun sildiği kişiler arasında yakın arkadaşı Kaan Yıldırım’ın yanı sıra Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Demet Özdemir ve Hazal Subaşı da var.

Uraz Kaygılaroğlu'nun korumaları muhabirlere saldırdı

TATİLE GİTMİŞLERDİ

Uraz Kaygılaroğlu, 2022 yazını Kaan Yıldırım ile tatil yaparak geçirmişti. Kaygılaroğlu, Demet Özdemir ile’ Sen Kiminle Dans Ediyorsun' filminde başrolü paylaşmıştı.

Uraz Kaygılaroğlu'nun korumaları muhabirlere saldırdı - Resim : 2

KOŞARAK ARACINA BİNDİ

Uraz Kaygılaroğlu, önceki gece Caddebostan'daki bir mekandaydı. Mekandan tek başına arka kapıdan korumalar tarafından kaçırılmaya çalışan Uraz Kaygılaroğlu, aracına koşarak bindi.

Uraz Kaygılaroğlu'nun korumaları muhabirlere saldırdı - Resim : 3

TERS YOLDAN DÖNÜŞ YAPTI

Muhabirlerin üzerine korumaları gönderen oyuncu, görüntü alınmasını engellemek için elinden geleni yaptı. Gazetecileriin "Uraz Bey bu duruma ne gerek var?" sorusuna karşılık kameraya gülümseyen Kaygılaroğlu, daha sonra trafiği durdurarak ters yoldan dönüş yaptı.

Trafiği de birbirine katan oyuncu, daha sonra hızlıca oradan ayrıldı. (Milliyet)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin