Ünlülerin yeni modası: Orgazm aşısı. 50 yaşındaki kadın konuştu: Yeniden hayat buldum

İngiltere'de yaşayan 50 yaşındaki Gloria Vieira ünlülerin yeni modası olan orgazm aşısını yaptırdı. "Yeniden hayat" bulduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlülerin yeni modası: Orgazm aşısı. 50 yaşındaki kadın konuştu: Yeniden hayat buldum
Daily Star

İngiltere'de yaşayan 50 yaşındaki Gloria Vieira, 16 yıllık evliliğinin sona ermesinin ardından cinselliğini 'kaybettiğini' hissetti. Ünlülerin yeni modası olan 'orgazm aşısı' tedavisinin kendisine 'yeniden hayat' verdiğini söyledi.

Kalp kırıklığından sonra cinselliğini "kaybettiğini" hisseden kadın, ünlülerin onayladığı bir "orgazm atışı" tedavisi gördü.

50 yaşındaki Gloria Vieira, seans başına 1.200 sterline mal olan aşının 'kendisini yeniden canlı hissetmesini sağladığını' söyledi. Cinselliğinin her zaman kimliğinin "büyük bir parçası" olduğunu iddia etti.

Gloria, bu duyguyu yeniden canlandırmak amacıyla, duyarlılığı artırdığı ve cinsel yaşamı iyileştirdiği söylenen 'orgazm aşısını' keşfetti. Tedavi, doku gelişimini uyarmak için Plateletten Zengin Plazma'nın (PRP) özel bölgelere enjekte edilmesini içeriyordu.
Gwyneth Paltrow'un yanı sıra Kourtney Kardashian ve Sinitta gibi ünlüler de bu tedaviyi övdü. İki hafta içinde Glória, atışın etkilerini deneyimlemeye başladı ve bunu "bir mucizeye ulaşabileceğim en yakın nokta" olarak tanımladı.

Brighton'da yaşayan muhasebeci Gloria şunları söyledi: "Evliliğim sona erdiğinde, kendimi yeniden kendim gibi hissetmek için ne yapabileceğimi merak ettim. Beni güçlendiren ve bana enerji veren şey cinselliğimdir, bu yüzden bu duyguyu geri getirmem gerekiyordu. Enjeksiyonlardan sonra sanki içimde bir şeyler uyanmış gibi hissettim ve altımda bir parıltı oluştu. Benim için çok olumlu bir deneyim oldu; kendimi yeniden canlı ve genç hissetmeme yardımcı oldu" diye konuştu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin