Ünlülerin kıyasıya yarıştığı yelken yarışında birincilik hangi ismin oldu?

8. kez düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları'nda dereceye girenler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlülerin kıyasıya yarıştığı yelken yarışında birincilik hangi ismin oldu?

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 8. kez düzenlenen çoğunlukla ünlü isimlerin katıldığı Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları'nın 1’incisi ünlü oyuncu Hande Subaşı oldu.



Cumartesi başlayan yelken yarışlarında birçok ünlü katıldı. İlk gün yapılan yarışların ardından kokteyle kapanış yapan ünlüler Pazar günü ise yeniden denize açıldı. Olumsuz hava şartlarından dolayı iptal olan yarışın ardından akşam ise ödül töreni yapıldı. Matodor teknesi ile denize açılan Hande Subaşı yarışlardan genel klasman 1. seçildi. Yarışlara sinema, futbol ve müzik camiasından ünlüler katıldı. Gani Müjde, Ivana Sert, Mehmet Aslantuğ, Fatih Erkoç, Berke Üzrek, Berna Laçin, Billur Kalkavan, Buğra Bahadırlı, Burak Hakkı, Kenan Vural, Tayanç Ayaydın, Ece Erken, Akın Altan, Nebil Özgentürk, Hande Subaşı, Zeyno Gönenç, Yonca Evcimik, Başak Sayan, Ozan Güven, Bekir-Göksu Derya Aksoy, serbest dalgıç Şahika Encümen, Ece Vahapoğlu, Sarp Akaya gibi bir çok ünlü isim yelken yarışlarında kıyasıya yarıştı. Pascal Nouma, Ersin Korkut, Kaya Akaya ve Alp Kırşan ise yarışları uzaktan izleyerek, tuttukları takıma destek oldu.



Matador teknesiyle yelken yarışlarına katılan ünlü oyuncu Hande Subaşı 1. olurken, Anyway Teknesi ile yarışan Sarp Akkaya 2., Sail sail teknesiyle Zeyno Gönenç ise 3. oldu.



IRC klasmanlarının birincileri ise şöyle:



IRC-1 klasman birincisi Vodefone Boreas teknesiyle Burcu Esmersoy, IRC-2 Klasman birincisi Matador teknesiyle Hande Subaşı, IRC-3 klasman birincisi Poyraz isimli teknesi ile Şahika Ercümen, IRC-4 klasmanı birincisi 3t isimli teknesi ile Ümit Erdim oldu. Harman teknesi destek sınıfı birincisi ise İvana Sert ve 'Behzat Ç.' dizisi ile tanınan ünlü oyuncu Berke Üzerek kupayı alan ismiler arasında yer aldı. Ünlü oyuncu Berna Laçin ise fotoğraf yarışmasının birincisi seçilerek ödül aldı.



Meltem teknesiyle IRC-4 klasmanının 3’cüsü olan oyuncu Bekir Aksoy, yarışların çok keyifli geçtiğini belirterek, “Rüzgar sertti biraz ama çok eğlendik çok keyif aldık. Son gün biraz sıkıntılar oldu rüzgardan dolayı. Ama geneline bakarsanız çok eğlenceliydi” dedi.



IRC-3 klasmanının 3’üncüsü olan 'Sakarya Fırat' dizisinin oyuncusu Tayanç Ayaydın ise ilk kez yarışlara katıldığını ifade ederek, “2. günü yarışları talihsiz bir şekilde iptal etmek zorunda kaldık. Çok fazla rüzgar olması nedeniyle. Bir önceki günkü yarış ise inanılmaz keyifli bir yarıştı. Ben çok büyük bir ilgi duydum bu yarışlara hatta ben düşünüyorum kış yarışlarınada katılmayı” şeklinde kouştu.



İvana Sert ise çok güzel bir yarış olduğunu ifade ederek, “Çok şanslıyım böyle bir yarışın parçası olmaktan. İnanılmaz bir yarış oldu. Deniz üzerinde olmak ise mükemmel bir duygu” diye konuştu.



Ünlüler ödüllerini aldıktan sonra ise Yat Clüp’te gerçekleştirilen partiye katılarak Fatih Erkoç’un şarkıları ile eğlendi. İHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin