Ünlülerden kadın emeğine 'tatlı' destek

Ünlüler, 'Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı'na 'tatlı' bir proje aracılığıyla destek veriyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlülerden kadın emeğine 'tatlı' destek

Proje kapsamında, gelirinin tamamı KEDV’e bağışlanacak dondurmalı tatlı tarifleri kitabı 'Tatlı Sırlar'ın tanıtımı için Yolanthe Cabau, Özge Özberk, İpek Tuzcuoğlu, Nefise Karatay, Bennu Gerede, Emel Acar, Özlem Yıldız, Ayşe Kucuroğlu, Deniz Akel, Deniz Berdan ve Rachel Allen gibi ünlü isimler, fotoğrafçı Merve Hasman’ın objektifi karşısına geçiyor.



Carte d’Or, İrlanda’nın ünlü yemek şefi Rachel Allen’ın tariflerinin yer aldığı 'Tatlı Sırlar' kitabının satışından elde edilecek gelirin tamamını, gerçekleştirilen işbirliği kapsamında Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’nın projelerine aktarıyor. Kitap tanıtımı kapsamında gerçekleştirilen keyifli bir çalışmayla, Yolanthe Cabau, Özge Özberk, İpek Tuzcuoğlu, Nefise Karatay, Bennu Gerede, Emel Acar, Özlem Yıldız, Ayşe Kucuroğlu, Deniz Akel, Deniz Berdan ve Rachel Allen’ın yanı sıra birçok ünlü isim, fotoğrafçı Merve Hasman’ın objektifinin karşısına geçiyor. 



Kitabın satışından elde edilecek gelirle, KEDV'in kadınların ekonomik olarak güçlenmeleri ve düzenli gelir elde etmeleri amacıyla yürüttüğü projelere önemli ölçüde katkı sağlanması amaçlanıyor. DHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin