Ünlüler hayvanlar için kükredi

Nat Geo herkesi yardıma muhtaç, sahipsiz, nesli tükenen hayvanlar için kükremeye davet etti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlüler hayvanlar için kükredi

National Geographic Society, Afrika’da soyları tükenen büyük kedileri koruma altına almak için Nat Geo Wild’da 3-10 Şubat haftasında yayınlanacak “Büyük Kediler Haftası” dahilinde bir kampanyaya imza atıyor. National Geographic Channel Türkiye ise kampanyayı daha da genişleterek yardıma muhtaç, sahipsiz, nesli tükenen tüm hayvanlar için herkesi kükremeye davet ediyor. 



Kampanyaya destek vermek için birbirinden ünlü isimler başarılı fotoğrafçı Mehmet Turgut’un objektifinin karşısına geçtiler. TV, müzik, spor, moda, sosyal medya gibi farklı dallarda öne çıkan, konuya duyarlı isimler bir yandan objektiflere poz verirken diğer yandan National Geographic Channel kameralarına herkesi hayvanları korumaya davet etmek için mesajlar verdiler. Ünlü oyuncular; Mustafa Alabora, Hazal Kaya, Pınar Altuğ, Kaan Çakır, müzisyen/oyuncu Erdem Yener, gazeteci/yazar Oben Budak ve Esin Övet, milli basketbolcu Sinan Güler, stilist ve moda editörü Alexander Kokoskeriya, sosyal medyanın güçlü isimleri; Hazal Yılmaz (cokgezenlerkulubu.com), Koray Caner Öztürk (koraycaner.com), Billur Saatçi (offnegiysem.com) ve Ferhan Talib (iconjane.com) projeye katılan isimler oldu. Tüm ünlülerin fotoğraflarını çeken Mehmet Turgut da hayvanlar için kamera karşısına geçti.



National Geographic Channel olarak 6 Şubat günü #hayvanlaricinkukre etiketiyle tüm ünlülerin de desteğiyle Twitter’da yardıma ihtiyaç duyan tüm hayvanlar adına sesimizi duyuracak.



Nat Geo Türkiye, duyarlı iş ortaklarının ve takipçilerinin bağışlarını ve yardımlarını da yanına alarak zor durumda bulunan mümkün olduğunca çok barınağa yardım taşıyacak. Destek olmak isteyenler National Geographic Channel’ın resmi sitesindeki ilgili sayfaya girerek yardım bekleyen kampanyalar ve barınaklara ait detaylı bilgi sahibi olabilirler.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin