Ünlüler 'Gezi'de fena gaza geldi

Taksim Gezi Parkı, ünlülerin yeni adresi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlüler 'Gezi'de fena gaza geldi

Taksim Gezi Parkı, ünlülerin yeni adresi oldu. Sık sık eğlence mekanlarında görmeye alışık olduğumuz ünlü isimler, bu kez Gezi Parkı'ndaki eylemlerde boy gösterdi. Özgü Namal, Azra Akın, Can Bonomo, Rıza Kocaoğlu, Onur Akay,Yıldız Çağrı Atiksoy, Cemal Hünal, Feridün Düzağaç, Koray Candemir, Öykü Karayel, Öykü Çelik, Nez ve Murat Eken gibi bir çok ünlü önceki gün Taksim ve civarındaki eylemlere katıldı.



Asuman abarttı!

Polisin orantısız güç kullanmasından şikayetçi olan Asuman Krause, darbe çığırtkanlığı yaparak askeri müdahele istedi.

Twitter'da sık sık mesajlar yazan eski manken Asuman Krause, "Beşiktaş'taki polis çıldırdı. Halk müdahale edemiyor artık. Askeri müdahele gerekiyor. Yoksa çok kişi can verecek burada" twit'iyle dikkat çekti. Krause'nin bu mesajı 'Darbe istiyor' yorumlarına neden oldu.



Anne duası korudu!

Şarkıcı Halil Sezai de polisi eleştirdi. Sezai, "Sadece şunu söylemek istiyorum. İstanbul'da cinayete teşebbüs var... Ölmediysek herhalde anne duasındandır! İnanılmaz bir tavır ve hareket..."





O ağacın altı!

Türk Sanat Müziği sanatçısı  Onur Akay dün gece canlı yayında, "o ağacın altını hatırlamayanların direnişine o ağacın altını armağan ediyorum." diyerek sanat müziğinin sevilen şarkısını okudu. 





Ailemden biri gözünü kaybetti!

Popçu Murat Dalkılıç, twitter'da "İnsanları yaralayacak, hatta öldürecek bu öfke neyin nesidir? Ailemden birinin gözünü plastik kurşunla çıkardınız! Hesabını nasıl vereceksiniz?" diye yazdı.





Elinde sütle gezdi!

Boynunda maskesi takılı olan Can Bonomo elinde su şişesi ve sütle gezdi. Bonomo, "Süt göz yanmasına iyi geliyor" dedi.





Bmteli Tayfun'un küfürleri!

Bamteli programının yapımcısı ve sunucusu gazeteci Tayfun Talipoğlu ise Gezi Parkı eylemi sırasında attığı küfürlü ve tahrik edici mesajlarla ön plana çıktı. Talipoğlu bir ara gaz bombası ve biber gazı sıkan polisleri kastederek, "Bu O. 



Çocukluğuna son verin arkadaş" dedi.



Talipoğlu kendisini tahrik içerikli mesajlar yazmaması yönünde uyaran bazı twitter kullanıcılarına ise ağır küfürler yağdırdı.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin