Ünlüler, 4 bin metreden atladı!

Tesadüfen buluşan ünlü isimler, 4 bin metreden paraşütle atladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlüler, 4 bin metreden atladı!

Türk Hava Kurumunun davetlisi olarak Selçuk’ta bulunan tesislere giderek profesyonel hocalar eşliğinde paraşüt sporunu hem yapmayı hem de tanıtmayı amaçlayan tv8 'Yaz Günlüğü' programı sunucusu Pelin Çini, burada Hayko Cepkin, Gupse Özay ve İrem Sak ile karşılaşınca ortalık karıştı.



Profesyonel olarak paraşütle atlama yapan Hayko Cepkin, bu işi ilk defa deneyecek olan Pelin Cini, Gupse Özay ve İrem Sak’ı ikna ederek 4 bin metreden atlamalarını sağladı.



Profesyonel hocalar eşliğinde gerçekleşen eğitim semineri ve brifingler sonrası giydikleri kıyafetlerle pek gönüllü olmasalar da atlamayı kabul eden ünlü isimler 4 bin metre yükseklikten gerçekleştirdikleri atlayış sonrasında sertifikalarını aldılar.



Cumartesi ve Pazar sabahları tv8 ekranlarında saat 08.00 ile 11.00 arası canlı olarak yayınlanan Pelin Çini’nin sunduğu 'Yaz Günlüğü' programının 14 Temmuz Pazar günü ekrana gelecek olan bölümünde yayınlanacak olan görüntülerde Pelin Çini, İrem Sak, Gupse Özay ve Hayko Cepkin’in paraşütle atlama maceraları yayınlanacak.



'Yaz Günlüğü' programında her hafta adrenalin sporlarından birini deneyen Pelin Çini, "4 bin metrede Gupse ile son dakikada vazgeçmeye kalktık ama Hayko, buraya uçakla çıktınız ama paraşütle ineceksiniz diye çıkışında muhteşem bir deneyim yaşadık" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin