Ünlü YouTuber'dan ağlatan video! MrBeast bin kişiyi gözlerine kavuşturdu, bununla da bitmedi

Ünlü YouTuber MrBeast'in yaptığı yardım büyük beğeni topladı. Dünyanın çeşitli yerlerinden bin insanın görme ameliyatı masraflarını karşılayan Jimmy Donaldson, rüyaları gerçekleştirdi. Donaldson o anları kanalından paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü YouTuber'dan ağlatan video! MrBeast bin kişiyi gözlerine kavuşturdu, bununla da bitmedi

MrBeast ismiyle tanınan ünlü YouTuber 24 yaşındaki Jimmy Donaldson, kar amacı gütmeyen bir göz sağlığı kuruluşu olan See'nin yardımıyla şiddetli katarakt sorunu yaşayan bin kişinin ameliyat masraflarını üstlendi.

MrBeast, yayınladığı video ile birçok kişinin ameliyat sonrası mutluluğunu paylaştı.

MrBeast ve See, Namibya, Meksika, Honduras, Endonezya, Brezilya, Vietnam, Kenya ve Jamaika gibi ülkelerden insanların ameliyatlarının yapılmasını sağladı.

Ameliyat olan bir kişi, bandajları çıktığında görmek istediği ilk şeyin, oğlu olduğunu söyledi. Onu uzun süredir net göremediğini ekledi.

MrBeast, doğumundan bu yana kısmen görme engelli olan ve bir go-cart kazasında neredeyse tüm görme yetisini kaybeden Satchel adında bir gence ameliyattan sonra Tesla hediye etti.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Öte yandan göz ameliyatı olan hastalardan biri de doğduğundan beri sağ gözü görmeyen Yeremya adında bir çocuktu… Yeremya, bandajlarını çıkardıktan sonra gözyaşlarına boğuldu. MrBeast ona üniversiteye gidebilmesi için 50 bin dolarlık bir çek verdi.

Ünlü YouTuber aynı zamanda katarakt tedavisine dünyanın yüzde 99’unun maddi nedenlerle erişemediğini de belirtti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin