Ünlü yönetmenin Netflix macerası neden başlamadan bitti?

Cem Karcı’nın adı bir süredir Netflix’in ilk yerli dizisinin yönetmenleri arasında geçiyordu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü yönetmenin Netflix macerası neden başlamadan bitti?

Son yıllarda dizi dünyasının öne çıkan isimleri arasında yer alan Cem Karcı’nın adı bir süredir Netflix’in ilk yerli dizisinin yönetmenleri arasında geçiyordu.



Karcı’nın dizinin yapım şirketi O3 Medya’yla el sıkıştığı ve çok beğendiği 5. ve 6. epizodları çekmeye hazırlandığı konuşuluyordu. Kulislerde kulaktan kulağa yayılan bilgilere göre kendisini projenin çekim takvimine göre ayarlamaya çalışan Cem Karcı, daha önce Nurgül Yeşilçay’ın yeni dizisini yönetmek için anlaştığı Tims&B’yle ve çalışmayı planladığı bir sinema filminin yapımcısıyla da bu durumu paylaştı ve “Ben Netflix çekeceğim, zamanlamaları ona göre ayarlamamız lazım” dedi. Ancak çıkılan bir ekip yemeğinde yaşanan gerginlik Karcı’nın hevesini yarım bıraktı.



İddiaya göre bu yemekte Netflix projesinin ana yönetmeni Can Evrenol ile Cem Karcı’nın arasında soğuk rüzgârlar esti. Evrenol’un dizi sektörüyle ilgili bazı konuşmaları ve tavırları ortamdaki gerginliğin fitilini ateşledi ve Karcı’nın moralini bozdu. Sonraki gün de Netflix’in daha çalışmaya başlamadan Cem Karcı’yla yollarını ayırdığı öne sürüldü. Yaşanan bu gelişmenin ardından Karcı büyük şaşkınlık yaşadı.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Ünlü yönetmenin Netflix macerası neden başlamadan bitti?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin