Ünlü yönetmen yeni filmiyle geliyor

'Nadide Hayat' filminin çekimleri başladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü yönetmen yeni filmiyle geliyor

Ünlü yönetmen Çağan Irmak geçen sene çektiği 'Unutursam Fısılda'dan sonra yeni filmi için start verdi ve TAFF Pictures imzalı 'Nadide Hayat' filminin çekimleri başladı!



Demet Akbağ’ın “Nadide” isimli bir ev hanımını canlandıracağı hikayede Akbağ’a, Yetkin Dikinciler,  Sevil Akı’nın yanı sıra, Batuhan Begimgil, Çisem Çancı, Efecan Şenolsun, Irmak Örnek, Ümit Erlim, Gizem Erdem, Sadi Celil Cengiz ve Burak Can gibi genç kuşağın başarılı ismleri de eşlik edecek.



Film, bir ev hanımının eşini kaybettikten sonra değişen hayatını ve gençlik hatalarını telafi için çıktığı yolculuğun hikayesini anlatıyor.



Geçen hafta yeni filminin ekibini instagram hesabından tanıtan Çağan Irmak çekimlere başladığını da yine sosyal medyadan duyurdu ve takipçilerinden şans dilemelerini istedi.



“Nadide Hayat” ekibi, haftaya İstanbul’da başlayacak olan çekimlerin ardından, 3 haftalık deniz yolculuğuna çıkacak. 



Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Sevil Akı, Batuhan Begimgil, Çisem Çancı, Efecan Şenolsun, Irmak Örnek, Ümit Erlim, Gizem Erdem, Sadi Celil Cengiz ve Burak Can’ın rol aldığı filmin önemli bir kısmı Akdeniz’de bir tekne üzerinde çekilecek.



Çağan Irmak’ın “Nadide Hayat Aralık ayında seyirciyle buluşacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin