Ünlü yazar yeni kitabını tanıttı

Ayşe Kulin 4 Şubat'ta raflardaki yerini alacak kitabını tanıttı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü yazar yeni kitabını tanıttı

'Adı: Aylin', 'Sevdalinka', 'Füreya', 'Köprü', 'Nefes Nefese', 'Kardelenler', 'Gece Sesleri', 'Veda', 'Türkan', 'Dönüş', 'Gizli Anların Yocusu' gibi kitaplarıyla tanınan Ayşe Kulin'in yeni kitabı 'Hayal' 30 Ocak Perşembe günü, Remzi Kitabevi'nin Rumeli Caddesi mağazasında gerçekleştirilen bir kokteylle tanıtıldı.



4 Şubat gününden itibaren raflarda yer alacak olan anı kitabının tanıtım toplantısına Ahmet Ümit, Canan Tan, Mehmet Murat Somer, Işık Öğütçü, Kenan Kocatürk, Hayati Asılyazıcı,  Sırma Köksal, Barboros Altuğ gibi yayın dünyasından tanınmış isimler katıldı. 



Ayşe Kulin, ünlü işadamı Asil Nadir’den reklamcı Tunca Yönder’e, halkla ilişkiler alanının duayen ismi Betûl Mardin'den işadamı Rahmi Koç’a kadar pek çok tanınmış isimle ilgili anılarının yer aldığı kitabı hakkında şöyle konuştu: 'Hayal' adlı kitabımda, 1978 yılında başlayan ve 1997’den itibaren sadece yazarlıkla süregelen çalışma hayatımın çoğu komik, bazısı da trajikomik olaylarını kaleme aldım. Kitabı yazarken, yayınlanacağı tarihin, gülümseme ihtiyacına bu kadar çok muhtaç olacağımız bir döneme rast geleceğini elbette bilmiyordum. Anılarımın okuyanların dudaklarına birer tebessüm kondurabilmesi umuduyla, keyifli okumalar diliyorum"



Kulin'in okurlarıyla ilk buluşması ise 08 Şubat Cumartesi günü, Remzi Kanyon'da olacak. Ardından İstanbul, Ankara ve İzmir'de kitabını imzalamayı sürdürecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin