Ünlü yazar için zorla getirme kararı!

Yazar Emrah Serbes hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü yazar için zorla getirme kararı!

CNN Türk ekranlarında yayınlanan ‘Burada Laf Çok’ programındaki ifadeleri nedeniyle hakkında hakaret suçlamasıyla dava açılan yazar Emrah Serbes hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı.



Serbes için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı duruşmaya gelmediği iddiasıyla zorla getirilme kararı verildiği öğrenildi.



Kararı Twitter'dan duyuran Serbes ise; "Basında çıkan haberler üzerine: ben sabah duruşmaya gittim, hakim yok dediler geri döndük, başka bir hakime yakalama kararı çıkartmışlar" ifadelerini kullanarak mahkemeye gittiğini belirtti.




Basında çıkan haberler üzerine: ben sabah duruşmaya gittim, hakim yok dediler geri döndük, başka bir hakime yakalama kararı çıkartmışlar


— Emrah Serbes (@EmrahSerbes) May 12, 2015

Konuyla ilgili konuştuğumuz yazarın avukatı Derya Doğan; Serbes'in duruşmaya gittiğini, ancak 'hakim yok' denildiği için geri döndüklerini ifade etti. Dava dosyası başka bir hakime verildiği için zorla getirme kararı çıkarıldığını belirten Doğan, Emrah Serbes'in yarın ifadesini vereceğini ve zorla getirme kararının da kaldırılacağını açıkladı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin