Ünlü üniversite hastanesinde skandal taciz olayı. 22 yaşındaki görevli başhekim yardımcısı tarafından hem tacize uğradı hem de ölümle tehdit edildi

tv100.com yazarı Özkan Tamirak köşe yazısına bir iddiayı taşıdı. Türkiye'nin en ünlü özel üniversitelerinden birine ait olan hastanede yaşanan taciz olayı gündemde. Geçtiğimiz ekim ayında hastanede hasta kabul yetkilisi olarak çalışan genç kadın, 02.00 sıralarında başhekim yardımcısı tarafından taciz edildi. Mağdur genç kadın yaşadığı olayı savcıya şu sözlerle aktardı: "Beni odasına çağırdı. Bilgisayarın yanına gelmemi söyledi. Önce kalçama dokundu. Sonra.." İşte Özkan Tamirak'ın yazısı...

Google Haberlere Abone ol
Ünlü üniversite hastanesinde skandal taciz olayı. 22 yaşındaki görevli başhekim yardımcısı tarafından hem tacize uğradı hem de ölümle tehdit edildi

“Beni odasına çağırdı. Bilgisayarın yanına gelmemi söyledi. Önce kalçama dokundu. Arkamdan sarıldı. Kapıyı kilitleyerek göğüslerimi elledi. Bağırırsan seni öldürürüm diyerek tehdit etti.”

Bu korkunç iddialar ünlü bir üniversitenin hastanesinde yaşandı. Peki sonrasında neler mi yaşandı…

Gün geçmiyor ki bir taciz haberi ya da kadın cinayeti önümüze düşmesin. Bunlardan biri de geçtiğimiz ay Türkiye’nin tanınmış özel üniversitelerinden birinin sahibi olduğu hastanede yaşandı. İddialara göre tacizi yapan bir doktor. Hatta hastanenin başhekim yardımcısı.

SONRASINDA YAŞANANLAR İSE İLGİNÇ!

Olay 13.10.2022 günü Tuzla’da bulunan bir hastanede yaşandı. Hasta kabul yetkilisi olarak çalışan 22 yaşındaki genç kadın gece mesaisine başlamıştı.

Saatler gece yarısı 02.00’yi gösterdiğinde savcılığın soruşturma başlattığı o konu yaşandı.

Kadın, başhekim yardımcısı tarafından odasında sıkıştırılarak taciz edildi.

Bakın mağdur kadın ifadesinde o olayı nasıl anlattı:

"SENİ KOVARIM, ÖLDÜRÜRÜM"

“Gece vardiyasına gelmiştim. Halen hasta kabul yetkilisi olarak çalışmaktayım. Doktor Bey beni odasına çağırarak ‘Gel sana bir şey soracağım’ dedi. Ben de odasına gittim. Odaya girer girmez beni bilgisayarın olduğu yere çağırdı. Bilgisayarın yanına gittiğimde önce kalça kısmıma dokundu. Sonrasında korkmam ve paniklemem üzerine bana arkamdan sarıldı. Ben de önce kendisini ittim. ‘Ne yapıyorsunuz bırakın’ dedim. Bunun üzerine koşarak bulunduğumuz odasının kapısını kilitledi. Sonrasında tekrardan göğüslerimi elledi. Ben itmeye ve engellemeye çalıştım. Bağırmak isteğimde ise ‘Seni kovarım, seni öldürürüm’ diyerek beni tehdit etti. Şikâyetçi ve davacıyım.”

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Mağdur kadın ifadesinde daha da fazlasını anlatıyor. Bazı bölümleri o kadar iğrenç ki yazmak istemedim. Kadın önce konuyu kendi amirlerine anlattı. Sonrasında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na o doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılık hemen soruşturma başlattı.

Konunun her aşamasını takipteyim. Gelişme oldukça yazacağım.

Bakalım olay kamera kayıtlarına nasıl yansımış!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin